Sancaklar Metal Ltd Şti


uğur mumcu cad.tüylüoğlu iş mrk.kat:4 no:34

Telefon1: 3723226294

Telefon2:

Fax: 3723234313

Web: www.sancaklarmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mustafa İlker DEMİREL tarafından 2008 yılında Kdz. Ereğli`de kurulan Sancaklar Metal, yassı çelik sektöründeki yerini kısa sürede almıştır. İlkeli, dürüst ve karşılıklı güvene dayalı bir ticaret anlayışından asla ödün vermeden ticaret hayatını sürdürmek ve çağın gereklerini, teknolojinin takibini her zaman ön planda tutup, büyümenin en önemli normları arasında kabul etmek firmamızın müşterilerine borç bildiği bir vizyondur.


Ürün ve Hizmetler

Sancaklar METAL Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş imalatı ve bunlardan farklı olarak ithal edilen her tip yassı çelik ürünlerin satışını yapmaktadır.

Aylık dönemlere bölünmüş sipariş alarak Erdemir liste fiyatlarının önemli miktar altında yassı çelik ürünlerin tedariğini sağlamaktadır.

Müşterilerimizin satın aldığı demir çelik ürünlerinin istenilen ölçü ve ebatlarda rulo açma, boy kesme, dilme ve paket bölme işlemlerinin hizmetini vermektedir.

Firmamız, yassı çelik satışının haricinde de şehirlerarası nakliyecilik alanında K1 ve R1 belgeli araçlarımız ile faaliyet göstermektedir.


#ereğli sac #dkp sac,hrp sac #sat ticareti #erdemir sacı #otomotiv sacı


Benzer Firmalar