Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Gümrük işleri » BATUHAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ VE ULUSLAR ARASI NAKL.

BATUHAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ VE ULUSLAR ARASI NAKL.


İÇERENKÖY MAH. KAYIŞDAĞ CAD.NO:26/2 ATAŞEHİR-İSTANBUL

Telefon1: 0216 469 23 98

Telefon2: 0216 469 23 99

Fax: 0216 469 23 01

Web: www.batuhangumruk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul, Sakarya, Bursa, İzmir, Mersin, Antalya, Ankara ve diğer tüm dış gümrüklerde müşterilerimize hızlı ve sağlıklı hizmet sunmaktayız.
Firma prensibi olarak faliyetlerimizde çağın getirdiği yeniliklerden maksimum düzeyde faydalanmaya çalışmaktayız. Müşterilerimize kusursuz hizmet sunarak mevcut iş ilişkilerinin artarak devamını sağlamak en az yeni bir müşteriyi bünyemize katmak kadar hatta daha da önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bu sebeplerle piyasadaki firmalardan farklı olarak müşterilerimizi memnun edecek ekstra hizmetler sunabilmek için çaba sarf etmekteyiz.
Bu gibi firmamızı teknolojik açıdan destekleyecek çalışmaların yanında ülkemizin ihracat potansiyelini arttırmak ve ülkemiz ekonomisine katkı yapmak amacı ile dış ticaret bölümünü oluşturmak ve müşterilerimizi Pazar bulma açısından desteklemek ve müşterilerimizin iş hacimlerini arttırmak için de faaliyette bulunmaktayız. Müşterilerimizin büyümesi demek aynı oranda firmamızın da büyümesi anlamını taşıdığından bu çalışmalarımızı kendi işimiz mantığında sürdürmekteyiz.
Firmamızın TC. BAKANLIKLAR’ DA tüm izin ve belgelerinin çıkartılmasını işlemlerini de yürütmekteyiz.
Firmamız ithalat-ihracat işlemlerinin tek elden daha hızlı yürütülmesi için yurt içi ve yurt dışı nakliye organize hizmeti de sunmaktadır.
Bizimle irtibata geçen firmalara müşteri pörtföyünde olmasını bakılmaksızın Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu(GTİP) bildirilmesi, ATR, EUR–1 gibi uluslar arası anlaşmalar ile ithalat ve ihracat prosedürleri ile ilgili her türlü danışmanlık hizmeti vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Gümrük, ithalat ve ihracat işleriniz ve aynı zamanda firmamız ithalat-ihracat işlemlerinin tek elden daha hızlı yürütülmesi için yurt içi ve yurt dışı nakliye organize hizmeti de sunmaktadır.

#ataşehir gümrük #içerenköy gümrük #ataşehir nakliye #uluslararası nakliye #gümrük müşavir


Benzer Firmalar