HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ


Kenan evren bulv. esencan sit. c.blok no:7 /21

Telefon1: 0 543 349 80 20

Telefon2: 0 532 786 36 19

Fax:

Web: www.hammaddeleransiklopedisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ içerisinde yüzlerce hammaddelerin msds,kimyasal özelliklerini, fiziksel özelliklerini,kimyasal formülü, kimyasal yapısı,hammaddelerin nerede ve nasıl kullanıldığını ve hangi hammaddeler içerisinde çözüldüğünü bu ansiklopedi de bulabilirsiniz.

HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ mevcut işlerinizin gelişmesine katkı verebilir,kullandığınız hammaddeleri daha yakından tanıyarak daha bilinçli kullanmanıza olanak sağlar.


Ürün ve Hizmetler


MAKİNASIZ SİLİKON SÜTÜNÜ ÜRETİMİ (İMALATI)
HİÇBİR TEKNİK MAKİNA KULLANMADAN VE HİÇBİR TEKNİK DESTEK ALMADAN TEKBAŞINIZA EVİNİZİN VEYA İŞYERİNİZİN BİR KÖŞESİNDE İHTİYACINIZ OLAN SİLİKON SÜTÜNÜ ÜRETEBİLİRSİNİZ. KENDİ BÜNYENİZDE İMAL EDEBİLECEĞİNİZ TORPİDO SÜTÜ PİYASAYA GÖRE HEM EKONOMİK HEM DE DAHA KALİTELİDİR. PİYASAYA GÖRE KENDİ BÜNYENİZDE ÜRETTİĞİNİZ SİLİKON SÜTÜ PİYASAYA GÖRE %300 DAHA UCUZDUR. SOLVER KİMYA - 0 5
OTO FIRÇASIZ YIKAMA KÖPÜK FORMÜLÜ - ÜRETİMİ
FIRÇASIZ OTO YIKAMA DETERJANI ÜRETİMİ kaliteli bir oto yıkama şampuanı yapmak istiyorsanız, araba boyalarını korumada ve arabaya zarar vermemek önceliklerinizi arasında olmalıdır. daha sonra otoların kaportalarına yapışmış kir, toz, çamur gibi istenmeyen kısımların bir defada çıkarılmasına ve sonradan fırçaya ihtiyaç duymadan indirmesi gerekir. aşağıdaki formülasyonda oto yıkama tanklarına 1 / 60 oranında kullanıldığında oto üzerinde hiçbir kir,toz,çamur ve yağ parçalarını bırakmaz ve anınd
DETERJAN HAMMADDELERİ, KOZMETİK HAMMADDELERİ, TUTKAL HAMMADDELERİ, YAPIŞTIRICI HAMMADDELERİ, GIDA HAMMADDELERİ, PLASTİK HAMMADDELERİ, KAUÇUK HAMMADDELERİ, ORGANİK TARIM HAMMADDELERİ, TARIM İLAÇLARI HAMMADDELERİ, İLAÇ HAMMADDELERİ, MADEN HAMMADDELERİ, KAĞIT HAMMADDELERİ, ÇİMENTO HAMMADDELERİ, BİTKİSEL HAMMADDELERİ, YAĞ HAMMADDELERİ, AROMATİK HAMMADDELER, TEKSTİL HAMMADDELER, LABORATUAR HAMMADDELERİ, BETON KİMYASAL HAMMADDELERİ, YAPI KİMYASAL HAMMADDELERİ, SU KİMYASAL HAMMADDELERİ, KZAN KİMYASAL HAMMADDELERİ, MADENİ YAĞ HAMMADDELERİ, KİMYASAL HAMMADDELER, ORGANİK HAMMADDELER, İNORGANİK HAMMADDELER, ENDÜSTRİYEL HAMMADDELER, SERAMİK HAMMADDELER.

#deterjan hammaddeleri #kozmetik hammaddeleri #gıda hammaddeleri #plastik hammaddeleri #tutkal hammaddeleri


Benzer Firmalar