micae proje ltd. şti


ÖVEÇLER 1327 SOK NO: 12/12

Telefon1: 03124723949

Telefon2:

Fax: 03124722261

Web: www.ankaraproje.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 2007 yılında elektronik ve network sistemleri bakım-onarım hizmetleri, alt yapı hizmetleri ve anahtar teslimi proje satışı amacı ile kurulmuştur. Kuruluşundan bu güne kadar geçen kısa süre içerinde sektörün ihtiyacı olan bakım onarım, alt yapı hizmetleri ve anahtar teslimi proje tesisi konusunda bir çok önemli projeye imza atmıştır. Yapılan projeler ve devam eden bakım onarım sözleşmeleri kapsamı işleri konusunda deneyimli kadrosu ile sorunsuz şekide tamamlamış ve tamamlamaya devam etmektedir.

Firmamız kullanılan teknolojilerin geliştiricisi olan firmalar ile doğrudan çalışmaktadır ve gelişen teknolojik yenilikleri anında müşterilerine sunmaktadır. Teknolojinin sadece ürünleri seçmekle sınırlı kalmaması ve satış sonrası destek hizmeti verme adına Ankara Merkezli olarak uzman teknik kadromuzla yurt içi ve dışında Sistem Montaj hizmeti, bakım onarım hizmeti de firmamız tarafından verilmektedir. Tamamı teknik ve sektörde belirli yere sahip olan kadromuzla hedefimiz dünyanın sayılı dağıtım ve proje firmalarından birisi olmaktır.

Genel olarak firmamızın ilgilendiği konu başlıkları aşağıdadır,

1. Alarm Sistemleri
2. Kamera Sistemleri
3. Kartlı Geçiş sistemleri
4. Geçiş Kontrol sistemleri
5. Yangın Algılama Ve söndürme sistemleri
6. Çevre Güvenlik sistemleri bakım-onarım, montaj ve satışıdır.

Referanslarımızdan görüleceği gibi Micae Proje olarak kısa iş hayatımızda birçok önemli projeyi tamamlamış ve sektörde yerini belirlemiş olan MGS, Alarmnet, Group4, Gis Güvenlik, ALS Güvenlik, Atlas Güvenlik, Bilgi Elektronik, Alerta gibi sektörün lideri konumundaki birçok firmaya taşeron olarak hizmet vermekteyiz. Bu firmaların yıllık bakım onarım antlaşması olan kurumlara bakım onarım hizmeti vermemiz yanı sıra anahtar teslimi basit bir alarm sisteminden komple güvenlik sistemlerinin (CCTV, Çevre Güvenlik, Access,Yangın, Seslendirme) montajlarını gerçekleştirmektedir.

Halen 1 mühendis, 2 tekniker, 8 teknisyenden ve 2 idari personelden oluşan kendi kadromuzla Ankara merkezli olarak tüm Anadolu ve İstanbul’da hizmet vermekte olup son teknoloji malzeme, kaliteli ürün ve yeterli sayıda araç ve personel ile verdiğimiz hizmete 24 saat devam ediyoruz.

Amacımız müşterilerimizin güvenlik sistemi ile ilgili taleplerinin her aşamasında çözüm üreten ortağı olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

CCTV
YANGIN
TURNİKE
OTOPARK
AKILLI BİLET
ALARM SİSTEMLERİ
KABLOSUZ KAMERA SİSTEMLERİ

# # # # #


Benzer Firmalar