Anadolu Yapı Endüstri Mühendislik


Hüseyin Kahya Mah. Menderes Caddesi Anadolu Pasajı No: 19/1

Telefon1: (318) 2184817

Telefon2:

Fax: (318) 2184817

Web: www.anadoluyapi.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kırıkkale`nin ısıtma, soğutma, mekanik, yangın ve havalandırma tesisatlarında sektörünün öncü firmalarından olan Anadolu Yapı 1995 yılında kuruldu. Kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile yükselişini her daim arttırmış, bunu cirosuna da yansıtmayı başarmıştır. Kırıkkale`de sektörün en önemli firmaları arasında yerini alan Anadolu Yapı istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir

Anadolu Yapı, her türlü doğalgaz tesisatı, projelendirmesi ve ekipmanlarının satışıyla beraber mekanik tesisat, yangın tesisatı ve havalandırma tesisatlarının da projelendirmesi ve ekipman satışına olanak sağlamaktadır. Kaliteli çalışanları ve proje mühendisleri ile birlikte çalışmalarına devam etmektedir. Anadolu Yapı, bünyesinde birçok marka ve yüzlerce ürün barındırmakta ve en iyi hizmeti en ivedi şekilde müşterilerine ulaştırma amacını taşır.


Ürün ve Hizmetler

Demirdöküm, Airfel, Bosch, Buderus, Viessman, Wentway, Protherm, Rico, Retta, Stilson, Makita, Maktek, Ezinç, Gismap, Kubuş, Ege Seramik, Ece Seramik, Teksan, Fırat PPRC, TDS, Bonuspan, İzocam, Tosyalı Galvaniz, Borusan Doğalgaz, Domak, Demat, Elite, BMS-Cem markalarında, kombi, radyatör, hidrofor, pompa, el aletleri, takımlar, doğalgaz şofbenleri, kazanlar, havlupan, tesiat ve yalıtım malzemeleri, güneş enerjisi sistemleri, hava perdeleri ve kazanlar ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca doğalgaz tesisatı, mekanik, yangın ve havalandırma tesisatlarında lokal sektörde öncüyüz.

#dogalgaz tesisatı #dogalgaz projesi #kombi radyator #mekanik tesisat #demirdokum kombi


Benzer Firmalar