hicret halı yıkama


TURGUT REİS MAH. ANADOLU CAD. NO:21 ATIŞALANI-ESENLER/İSTANBUL

Telefon1: 0212 629 82 75

Telefon2:

Fax:

Web: hicrethaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hicret Halı Yıkama ve Bakım Merkezi; halı satışı, bakımı, imalatı ve diğer işlemleri konusunda uzun yılların tecrübesiyle uzmanlaşmış bir ekip tarafından 1996 yılında kurulmuştur.

Kuruluş amacı halı ve kilimle ilgili bütün hizmetleri bir elden vermek olan merkezimizde duvardan duvara (Samur, Dinarsu, American Carpet), makine (Atlas, Saray, Koyunlu, Antep, Dünya, Merinos) ve el dokuması (Ladik, Bünyan, Kars, Milas, Antik Yörük, Nepal, Çin, Isparta, Yağcı Bedir, Demirci) halıların yıkama, bakım, overlok, bordür, saçak takma ve saçak iptali gibi işlemleri, tamamen kendi tesislerimizde ve halıların cinslerine göre ayrı ayrı usullerle yapılmaktadır.

Halı ve kilim işlemleri özel dikkat isteyen bir uzmanlık alanıdır. Kapıdan kapıya hizmet veren merkezimizce teslim alınan halılar, öncelikle halı eksperimiz tarafından incelenir ve halının cinsi, hammaddesi, imalat şekli, kullanılan boyaların türü, akıtma yapıp yapmayacağı, halının yaşı, yıpranma derecesi ve yırtılma riski gibi faktörler dikkate alınarak yapılması istenen işlem bakımından değerlendirilir.

Bu değerlendirme sonucunda halı, istenen işleme göre yıkama fabrikasına yada işlem atölyesine sevk edilerek halı uzmanının halıya özel olarak belirlediği uygun yöntem, işlemi yapacak olan ekibe iş emri halinde bildirilir. Gerekli işlemden geçen ve kalite kontrolü yapılan halı, ambalajlanarak müşteriye sevk edilir.

Hicret Halı Yıkama ve Bakım Merkezi, çağrı bazlı olarak çalıştığı gibi, abone sistemiyle de hizmet vermektedir. Ücret indirimi ve öncelikli hizmet hakkı kazandıran abonelik sistemimizde 200 civarında kayıtlı abonemiz bulunmaktadır. Kayıtlı abonelerimizin bizlere duyduğu güven, hizmetlerimizin kalitesi hakkında en değerli referansımızı oluşturmaktadır.

Sahamızdaki uzmanlığımızı; tecrübemizin, tesislerimizin, ekipmanlarımızın ve yetişmiş elemanlarımızın gücünü sizlerin de hizmetine sunmak bizleri mutlu edecektir...


Ürün ve Hizmetler

Evlerimizin vazgeçilmezlerinden olan halı ve kilimlerimiz evlerimize renk kattığı kadar zamanında iyi temizlenmediğinde hijyenik anlamda bir çok zararlar
vermektedir.Hızla büyüyen halı yıkama sektörü, halı yıkamada; su, enerji, insan gücünden
tasaruff gibi olumlu artıları taşısada halılarınızın doğru ellerde doğru makinalarla
yıkanmadığında birçok olumsuzluğu beraberinde getirmektedir.Biz halılarınızı son teknoloji makinalarımızla hijyenik bir biçimde yıkıyoruz.
Halılarınızı Kapınızdan; herhangi bir karışıklığa mahal vermemek için sipariş formu
ile etiketliyerek teslim alıyoruz.Fabrikamıza gelen halılarınız sırasıyla;

•özel karışımlı leke havuzunda lekelerin yumuşatılması ve halılarınızı dezenfekte edilmesi,
•havuz sistemli otomatik halı yıkama makinasıyla detaylı yıkama,
•yüksek devirli rulo santrüfüj halı sıkma makinası ile halı sıkma işlemi, tamamen kapalı mekanda yüksek devirli hava motorları yardımıyla kurutma, nem alma cihazlarının bulunduğu nem alma odasında nemden arındırma,
•tamamen kurumuş ve nemden arındırılmış halılarınızın son leke ve temizlik kontrollerinin yapılması, parfümlenerek ambalajlanması
ve uygun olduğunuz zamanda ücretsiz servisimiz ile evinize teslim edilmesini sağlıyoruz

#halı yıkama #istanbul halı yıkama #halı servisi # #


Benzer Firmalar