AVCILAR TEKSTİL


KAZIM KARABEKİR MAH.KUDRET SK.NO:14/A YILDIRIM BURSA

Telefon1: 3615158

Telefon2:

Fax: 3615158

Web: avcilartekstil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2000 yılından itibaren ticari faaliyetine başlamış kurulduğu günden beri ticaret ahlakını ilke edinerek, satış öncesi ve sonrası müşteri memnuniyetini sağlamış, piyasaya kaliteli ürünleri ve farklı çizgisiyle kendini kanıtlamıştır..

Firmamızla çalışmaya başladığımızda farklı ve farklı olduğunuzu hissedecek profesyonel bir anlayışla işbirliği yapmanın rahatlığını yaşayacaksınız..

Tasarım arşivimizde binlerce kayıt mevcuttur. Bunlardan yararlanabileceğiniz gibi özel isteklerinize de kısa bir süre içinde cevap vermekteyiz..


Ürün ve Hizmetler


Arma, Army, Arma Nakış, Nakışlı Arma, Arma İmalatı, Ceket Arması, Arma Çeşitleri, Okul Armaları, Bebe Arması, Yapışkanlı Arma, Yapışkanlı Okul Arması, Yama, Pantolon Yaması, Ucuz Arma, Bursa Arma Toptancısı, Toptan Satış Arma Ve Aplike, Aplike, Aplike Nakış, Nakışlı Aplike, Beşik Aplikesi, Yapışkanlı Aplike, Ucuz Aplike, Pike Aplikesi, Nevresim Aplikesi, Aplike Çeşitleri, Nakışlı Ürünler, Aksesuar, Nakış Aksesuarları, Nakışlı Aksesuarlar, Bebe Aksesuarı, Nakışlı Bebe Aksesuarları, Konfeksiyon Aksesuarları, Nakışlı Konfeksiyon Aksesuarları, İncili Aksesuar, Taşlı Aksesuar, Aksesuar Çeşitleri, Aksesuar İmalatı, Gelinlik Aksesuarları, Yaka, Bayan Yakaları, Nakışlı Bayan Yakaları, Gecelik Yakaları, Nakışlı Gecelik Yakaları, Şeritler, Nakışlı Şeritler, El İşleri, El İşi Aksesuar.......

#Arma,aplike #bebe aksesuarları #yaka,aksesuar çeşitleri #el işleri #lastik


Benzer Firmalar