yıldızer victoria


topçu mah 1504.sok 2/9 elvankent ankara

Telefon1: 0312 2603959

Telefon2:

Fax: 03122603959

Web: www.yildizer.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:iran ukrayna

Yıldızer Victoria;
soba, baca ve kombi zehirlenmelerine karşı doğalgaz karbonmonoksit ve lpg gazlarından meydana gelen zehirlenmeleri önlemek amaçlı doğalgaz alarm ve karbonmonoksit alarm cihazı,ısıtmalı soğutmalı hava nemlendiricileri üreten firmadır. Güvenle kullanacağınız Victoria markalı ürünler Avrupa standartlarında TSE ye uygun tamamiyle yerli üretimimizdir.

Firmamız kurulduğu günden itibaren sektöründe yerli kaliteli üretimlerle ülkesine gururla katkı sağlamayı borç bilmiş ve siz değerli müşterilerinin memnuniyetini sürekli kılmak amacıyla daima kendini ileri taşımış firmalar arasında yerini korumaktadır.

İlkemiz, daima yükselen çıtamızla, gerek ürünlerimizi gerekse oluşmuş kurumsal kimliğimizi ileri taşımaya devam etmektir.
Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler


victoria gaz alarm cihazı
Victoria karbonmonoksit (CO) gaz alarm dedektörü Cumartesi, 10 Mayıs 2008 01:54 yönetici Siz ve Ailenizin Hayatı Güvende mi?? Hiç birşey sizin ve ailenizin hayatından önemli değildir...Karbonmonoksit gazı Renksiz, Kokusuz ve Tatsız olduğundan ``Sessiz Öldürücü`` olarak adlandırılır. Gaz zehirlenmelerinde karbonmonoksit gazı zehirlenmesi dünyada ilk sıradadır. KARBONMONOKSİT(CO) GAZINA KÜÇÜK BİR ÖNLEM ALIN VİCTORİA KARBONMONOKSİT DEDEKTÖRÜ KULLANIN. FİYATI: 75 TL + KDV
Victoria karbonmonoksit (CO) gaz alarm dedektörü
Cumartesi, 10 Mayıs 2008 01:54 yönetici
Siz ve Ailenizin Hayatı Güvende mi?? Hiç birşey sizin ve ailenizin hayatından önemli değildir...Karbonmonoksit gazı Renksiz, Kokusuz ve Tatsız olduğundan ``Sessiz Öldürücü`` olarak adlandırılır. Gaz zehirlenmelerinde karbonmonoksit gazı zehirlenmesi dünyada ilk sıradadır.

KARBONMONOKSİT(CO) GAZINA KÜÇÜK BİR ÖNLEM ALIN VİCTORİA KARBONMONOKSİT DEDEKTÖRÜ KULLANIN.

FİYATI: 75 TL + KDV




#yıldızer victoria #doğalgaz alarm #güvenlik entronom #itek ikon #karbonmonoksit memur


Benzer Firmalar