Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » Forma Makina Otomatik Amb.San.Tic.Ltd.Şti.

Forma Makina Otomatik Amb.San.Tic.Ltd.Şti.


Akçaburgaz Mah. 2. Cadde No:8 ESENYURT / İSTANBUL / TÜRKİYE

Telefon1: 2128861151

Telefon2: 2128861152-53

Fax: 2128861161

Web: www.formamakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:61 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:60
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




FORMA MAKİNA

Forma Makine,1989 yılından bu yana İstanbul’da Otomatik Gofret Üretim Hattı Makinaları, Yatay Ambalajlama Makinaları ve Otomatik Besleme Sistemleri üretimini gerçekleştirmekte olup, bu makinalarla ilgili yedek parçaların üretimini de ağırlıklı olarak kendi bünyesi içinde gerçekleştirmektedir. Şirketimiz gıda ve ambalaj sektörü içinde, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında, ulusal ve uluslararası standartlar dahilinde en iyi hizmeti vermektedir. Şirketimizde imalatı yapılan tüm makinalar “AFAQ AFNOR International QUALITY SYSTEM CERTIFIED Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası “ standartlarında üretilmektedir.

Sektöründe deneyimli yönetim kadrosu, tasarım ve üretimde görevlendirilmiş elit mühendisleri, kalifiye ve eğitimli üretim elemanları, yurtiçi ve yurt dışında verdiğimiz kaliteli satış sonrası hizmet sayesinde konusunun her alanında uzmanlaşmış olan firmamız sürekli yükselen bir grafik çizerek haklı gururumuz olmaktadır. Firmamız özellikle tasarım ve üretim konusunda ihtisaslaşmış olup müşterilerimize konumuz dahilinde alternatif çözümler üretmektedir.

Sürekli gelişen ve büyüyen sektörümüzde yakın gelecekte müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretmek amacı ile Araştırma/Geliştirme çalışmalarına hız veren firmamız, özellikle ürün kapasitesini arttıran, üretim ve işçilik maliyetlerini düşüren projeleriyle hizmet vermektedir.
http://www.formamakina.com/Default.aspx




ÜRÜNLERİMİZ
HAMUR OTOMASYONU

Gofret hamurunun homojen olarak karıştırılması ve tam otomatik olarak bir yada birden çok gofret pişirme fırınına beslenmesi için gerekli tesistir. Tesiste hamur mikseri, hamur besleme pompası,hamur dinlendirme tankı,hamur besleme pompası, ve bağlantı boruları vardır.
http://www.formamakina.com/Icerikler.aspx?Id=12&Tip=3&Hamur_Otomasyonu




GOFRET PİŞİRME FIRINI

Gofret pişirme fırını düz ya da şekilli gofretlerin tam otomatik olarak üretilmeleri amacı ile kullanılır. Gofret yaprağının ince ya da orta derinlikteki desenlerinin oluşturulması için, pişirme kalıpları isteğe bağlı olarak dizayn edilebilirler. Pişirme kalıpları doğalgaz ya da LPG ile veya istenirse elektrik ile ısıtılırlar. Pişirme zamanı reçeteye ve istenilen gofret yaprağı kalınlığına bağlı olarak ayarlanabilir.

MAŞALAR;
Pişirme kalıpları oldukça güçlü ve sağlam maşa yapısıyla desteklenir. Bu durum gofret yaprağının kalınlığının tüm yüzey boyunca sabit tutulmasını sağlar.

HAMUR AKITMA İSTASYONU;
Frekans kontrollü ımpeller hamur pompası ile hamur akıtması yapılır. Hassas biçimde yerleştirilmiş akıtma birimi elektronik hamur akıtma kontrol cihazıyla kontrol panelinden istenilen miktarın ayarlanması ile yapılır.

ANA MOTOR, MAŞA GERGİ SİSTEMİ;
Gerekli pişirme süresinin ayarlanması frekans kontrollü trifaze tahrik motoru ile yapılır. Maşa gergi sistemi ayrı ayrı ayarlanabilen sağ-sol konumlu yerleştirilmiş pnömatik kontrollerle sağlanır.

GAZ KARISIM ÜNİTESİ;
Pişirme kalıplarının ısı kontrol sistemi fre


Ürün ve Hizmetler

HAMUR MİKSERİ
ÜRÜN BESLEME SİSTEMİ
OTOMATİK BESLEME
BESLEME HATTI
BESLEME SİSTEMLERİ
ÇİKOLATA BESLEME
OTOMASYON
OTOMASYON SİSTEMLERİ
MAKİNA OTOMASYON
GIDA MAKİNALARI
KONVEYÖR
KONVEYÖR SİSTEMLERİ
KEK BESLEME
BAR BESLEME
GOFRET BESLEME
ISKARTA DEĞİRMENİ
HAMUR OTOMASYONU
HAMUR KAZANI
GOFRET ÜRETİM MAKİNALARI
YATAY PAKETLEME MAKİNALARI
HIZLI PAKETLEME
FORMA MAKİNA

#YATAY PAKETLEME #GIDA MAKİNALARI #GOFRET ÜRETİM #OTOMASYON SİSTEMLERİ #BESLEME SİSTEMLERİ


Benzer Firmalar