Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » ANKARA Isıtma soğutma ve havalandırma » MODES MODÜLER SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ Ltd.Şti.

MODES MODÜLER SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ Ltd.Şti.


Gersan sanayi Sitesi 2306.sokak No:38 ERGAZİ

Telefon1: 312 2570304

Telefon2:

Fax: 312 2570506

Web: www.modeso.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız,1992 yılından beri faaliyet gösteren ve Dondurulmuş Gıda ve Gıda muhafaza sistemleri alanında faaliyet gösteren bir şirket bünyesinde, Üst düzey yönetici ve Ortak olarak çalışan Mühendisler tarafından kurulmuştur.
Anahtar teslimi olarak soğuk depo sistemleri, iklimlendirme odaları, Fermantasyon kabinleri ve Kontrollü atmosfer depo gibi alanlarda anahtar teslimi hizmet veren bir Mühendislik şirketidir.


Ürün ve Hizmetler


ANAHTAR TESLİMİ MODÜLER SOĞUK DEPO KURULUMU
* Soğuk Muhafaza * Dondurulmuş Muhafaza * Dondurma/Şoklama * Dinlendirme/Olgunlaştırma Depoları.
Firmamız, Anahtar teslimi olarak soğutma, ısıtma, iklimlendirme, fermantasyon, mayalama, mayalandırma, dinlendirme, olgunlaştırma, şartlandırma, depo, dondurma, dondurmak, şoklama, soğuk muhafaza, şoklu muhafaza, donmuş mıhafaza, soğuk depo, dondurulmuş ürün deposu, gıda depolama, kontrollü atmosfer depolama sistemi, et ürünleri deposu, süt ürünleri deposu, depo montaj, modüler sistem, depo paneli, polüretan panel, soğuk depo kapıları, depo kapısı, soğutma cihazları, nemlendirme, nem alma, sistem, cihazları, temiz oda, izolasyon, clean room.
alanlarında hizmet vermektedir.

#Modüler depo #soğuk hava #soğutma Dondurma #Şoklama, depolama #Fermantasyon kabini


Benzer Firmalar