Emek Baskı


842 sok no:5 kemeraltı

Telefon1: 0232 484 95 68

Telefon2:

Fax:

Web: www.emekbaski.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Geniş baskı çözümleri yelpazemizle, bütün tekstil ürünlerine uyguladığımız baskılarımızla Emek Baskı 1997 den beri faaliyettedir.Kendi tasarımlarınızı veya tecrübemizin yardımıyla oluşturduğumuz ortak tasarımlarımızı aklınıza gelebilecek her türlü tekstil ürünüyle birleştiriyoruz. Kaliteyle özeni birleştirip aklınızdaki estetiği T-shirt,forma,önlük,bayrak vb. malzemelere uyguluyoruz


Ürün ve Hizmetler

Transfer baskı: Özel kağıt üzerine tatbik edilen boyanın diğer materyaller üstüne ısı ve basınç ile baskı boyanın tatbik eilmesi yöntemidir.Her renk tekstil üzerinde en iyi renk kalitesi alınan tekniktir.Pvc içerdiği için renkler canlı bir görünüşe sahiptir ve hissiyatı plastik gibidir.

Su Bazlı baskı: İpek kalıplar yardımıyla su bazlı pigment boyasının ürüne direk basılması yöntemidir.Bu baskı çeşidinde boyanın hafif olmasından dolayı doğal görünüm elde edilir ayrıca ütü gibi yüksek ısı veren aletlerle temasında boya dağılmamaktadır.

Plastik baskı: İpek kalıplar yardımıyla plastik pigment boyasının ürüne direk basılması yöntemidir.Bu tür boyalarla parlak görünüm elde edilir.

Flex ve Flock baskı: Flex ve Flock tüm plotterlar ile kesilebilen ve ısısal presler le tekstil üzerine transfer edilebilen özel tekstil folyolarıdır.Flex düz yapıda, Flock ise kadifemsi ve tüylü görünümdedir.Bu ürünler t-shirt başta olmak üzere tekstil baskılarında, formalara logo, isim ve numara baskısında, promosyon tekstilinde, çanta, şemsiye, çadır, branda, bayrak ve yelken gibi tekstil baskılarında yoğunlukla kullanılır.

#tshirt baskı #transfer baskı #izmir #forma baskı #


Benzer Firmalar