Ayakkabı Gaziantep


yok

Telefon1: 05062029421

Telefon2: 05079520110

Fax: 0 541 694 82 76

Web: www.gaziantepayakkabi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Suriye,Tayland

Gaziantep Ayakkabı 2009 yılında temelleri atılıp 2010 yılında hizmete girmiştir.
Ayakkabı sektöründeki pahalılığı göz önünde bulundurarak çok uygun fiyatlara dünyanın en kaliteli ayakkabılarını,En iyi markalarını sizlerle buluşturmak için geldik.

Toptan ve Perakende Satışlarımızla Ülke insanımızın daha iyi hizmet alması için her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz.

Nike,Adidas,Puma ve Firmamız tarafından ithal edilen yeni bir dünya markası olmaya aday LaAmond Marka Ayakkabılarıyla Siz Değerli Müşterilerimize En uygun fiyatlarla en kaliteli ayakkabıyı buluşturuyoruz.
Toptan ve Perakende Satışında Yakında Türkiyede çok büyük bir pazar payına sahip olacağımızı şimdiden açıklayarak ne kadar profesyonel bir firma olduğumuzu kanıtlıyoruz.

Gaziantep Ayakkabı, Daha şimdiden Doğu ve Güneydoğu Anadoluda büyük bir pazar payına sahiptir.
Nike,Puma,Adidas,LaAmond Marka Ayakkabılarımızla Tüm Türkiyeyi Kaliteli Markalarla Buluşturmayı Kendimize hedef edindik.


Ürün ve Hizmetler

Spor ayakkabı, Nike, adidas, adicolor, puma, converse, Toptan ve Perakende Ayakkabı Satışı, Kaliteli Ayakkabı En uygun fiyata

#gaziantep ayakkabı, spor ayakkabı #ithal spor ayakkabılar, toptan ve perakende spor a #nike, adidas, converse, puma, lamond #ucuz fiyata spor ayakkabı, kaliteli ucuz spor ayak #gaziantep, antep ticaret, yöresel ayakkabılar


Benzer Firmalar