Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » AYDIN Gıda sanayi » KIRLIOĞLU İNCİR / FIGS

KIRLIOĞLU İNCİR / FIGS


Muammer Aksoy Mah. Devlet Karayolu Kenarı Tasduvar Mevkii No.222 09800 Nazilli/TURKIYE

Telefon1: +90256-3126819

Telefon2:

Fax: +902563128742

Web: www.kirlioglu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

"İNCİRİN DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ!"

KIRLIOĞLU İNCİR 1990 yılında bir aile şirketi olarak Türkiye’nin en büyük incir yetiştirme ve üretim merkezi olan Nazilli’de kuruldu. Firmanın kuruluş tarihine kadar KIRLIOĞLU ailesi incir yetiştiriciliği yapmaktaydı. Aile bu sektördeki tecrübelerine dayanarak 1990 yılında KIRLIOĞLU İNCİR’i kurdu ve kuru incir imalatına ve pazarlamasına başladı.

Kuruluşundan itibaren iş ve pazar tecrübesine dayanarak hızla büyüdü ve başlangıçta kurmuş olduğu tesisleri ve makina parkını modern üretim standardlarına uygun olarak yeniledi ve sürekli büyüttü. Bugün Türkiye’nin sayılı kuru incir üreticilerinden birisi haline geldi.

Başlangıçta sadece iç piyasaya yönelik olarak üretim yapan KIRLIOGLU İNCİR, iç piyasada sağlam bir yer edindikten sonra 2000’li yıllarla birlikte ihracatçı firmalara ve yurtdışındaki alıcı firmalara fason üretim yaparak yurtdışına açıldı.

Bugün 2000 m2 kapalı alanı, modern üretim tesisleri ve incir konusundaki kalifiye personeliyle Avrupa standartlarına uygun üretim süreçleri ile ve hijyenik koşullarda üretim yapmakta kendi ürünlerini kendi markalarıyla,( FIGGY, KIRDAĞ, KIRLIOGLU ) iç ve dış pazarlara sunmaktadır. Firmanın uzun vadede hedefi önümüzdeki yıllarda kuru incir alanında dünyanın sayılı üreticileri arasında yerini almaktır.


Ürün ve Hizmetler

kuru incir dried fig fruit

# # # # #