Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Okullar » HAYIRLI EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD

HAYIRLI EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD


Girne mah Atatürk cd.Aydogdu iş merkezi Maltepe

Telefon1: 0216 3051611

Telefon2: 0216 3051620

Fax: 02163051698

Web: www.tehlikelimadde.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


2008 yılında Tehlikeli Madde Taşıma Uzmanı / ADR Danışmanı

Ernail HAYIRLI tarafından kurulmuş olan firmamız Tehlikeli Maddeler ile ilişkide bulunan Üretici, Gönderen ,Yükleyici,Taşıyan ,Depolayan ve Araç sürücülerine Eğitim ,Danışmanlık vermektedir.

Ernail HAYIRLI : 1995 Yılından başlayarak günümüze kadar 14 yılı tamamlamış olduğu çalışma hayatında Tamamen Tehlikeli Maddelerin Taşınması ,Yüklenmesi ,Depolanması konularında Eğitim ve Danışmanlık konuları ile ilgilenmiştir.

Ernail HAYIRLI 1995 yılından 2002 Yılına kadar ki süre zarfında UND ‘ de Bu konularda Uzman / Eğitmen görevini yerine getirmiştir.

Daha sonra 2002 yılında RODER ‘ de yine Tehlikeli Madde Taşıma Uzmanı / ADR Danışmanı olarak çalışmalarına devam etmiştir.2008 yılı Eylül ayında RODER Yönetim Kurulu’nun da onayını alarak RODER ‘ den ayrılmış ve Bu tarihte kendi Eğitim ve Danışmanlık şirketini kurarak ,çalışmalarına devam etmektedir.

Ernail HAYIRLI Almanya Münih Ticaret ve San. Odasından gerekli onayları HAYIRLI EĞİTİM DANIŞMANLIK LTD olarak 04.09.2008 tarihinde alarak Türkiye ‘de Temel Eğitim , Tanker Eğitimi ve Gelişmiş Eğitim dallarında Araç sürücülerine eğitim vermektedir.

Ernail HAYIRLI 2005 Yılında Almanya Niedersachen Eyaleti Polis Eğitim Enstitüsü`n de düzenlenen Karayollarında Denetim Elemanlarının ve Polislerin Eğitimi konulu seminere katılarak belge almıştır.Bu konuda yine tek olma özelliğini korumaktadır. Konusu ile ilgili olan bir çok Seminere katılarak her zaman için güncel ve gerekli bilgileri elde etmiştir.

Ernail HAYIRLI Tehlikeli Madde Taşımacılık eğitimlerinde kullanılan Araç Sürücü Eğitim kitabını yılların vermiş olduğu bilgi birikimi sonucunda yazmış bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra Tehlikeli Madde / Tehlikeli Ürün Taşınması ve Depolanması yapan ilgili firmalara bu konularda Seminerler ve Danışmanlık vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

ADR / Tehlikeli Madde Taşımacılığı – Temel Eğitim -

Tehlikeli Madde Taşımacılığı – Temel Eğitim - Bu eğitim Tehlikeli Madde Taşımacılığı amaçlanarak yapılmaktadır. Temel eğitime katılım mutlaka yazılı olarak yapılmalıdır. Bunun için faks veya mail kullanılabilir. Web sayfamızda bulunan Eğitim için başvuru formu doldurularak müracaat edilebilir.Katılımcının mutlaka doğum tarihi (gün /ay / yıl ) olarak bildirilmelidir.

Bu eğitimin amacı;Tehlikeli Madde taşımacılığının daha bilinçli ve güvenli yapılmasını sağlamaktır.

Kimler katılabilir ;Uluslar arası / Ulusal Tehlikeli madde taşımacılığı yapacak olan tüm Araç sürücüleri bu eğitime katılabilirler.Bu eğitim Gelişmiş eğitim tanker , Gelişmiş eğitim , Patlayıcı madde ve Radyoaktif madde eğitimleri için ön şart olarak kabul edilmiştir.Temel eğitimin başarılı olması halinde durumunda diğer eğitimlere istendiğinde devam edilebilir.

Eğitim Konuları :· Genel Kanunlar · Genel Tehlike Özellikleri · Evraklar · Araç ve Taşıma Şekilleri , Donanımlar · İşaretleme , Etiketleme · Taşımanın Gerçekleştirilmesi· Yetkililer ve Sorumlulukları · Acil durum uygulamaları

Yazılı Sınav : Kurs sonunda İHK / AHK tarafından yazılı sınav yapılmaktadır.Sınav süresi 45 dakikadır. Sınavda 30 soru uygulanmakta olup en az 25 doğrunun bilinmesi başarılı olmak için yeterlidir.

Sonuç: Yapılan yazılı sınavda başarılı olan sürücülerin ADR / Tehlikeli Madde taşıma sertifikaları Münih Ticaret ve Sanayi (İHK) odasından gelmektedir.Bu sertifikalar 5 yıl süre ile Tüm ADR ülkelerinde (44 ülke ) ve Türkiye ‘de geçerlidir. Belgeler 15 gün içerisinde firmalara teslim edilmektedir.

Uzman / Eğitmen : Ernail HAYIRLI

Süre : 2, 5 Gün .Kurslara aralıksız katılım şartı bulunmaktadır .


#adr eğitimleri, #yanıcı eğitimleri #tehlikelimadde eğitimleri # #


Benzer Firmalar