Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ADANA Akaryakıt » Emn Bilişim İletişim Elekt. Day. Tük. Mall. Züc. Teks. San. ve Tic. Ltd. Şti

Emn Bilişim İletişim Elekt. Day. Tük. Mall. Züc. Teks. San. ve Tic. Ltd. Şti


Abidinpaşa Caddesi No:146 Mithatbey İşhanı Kat:1 Seyhan/ADANA / TÜRKIYE

Telefon1: +90 322 359 45 69 pbx

Telefon2:

Fax: +90 322 352 48 39

Web: www.toptanzuccaciye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 35 yıllık Bir Ticari Geçmişe sahiptir Emin züc.ltd.şti. olarak Adana Merkezde yer almaktadır.
Teknolojik gelişmelerle birlikte Günümüz ekonomik yapısıda meydana gelen değişim insanların alışveriş alışkanlıklarında da önemli değişikliklere sebep olmuştur.
Firmamız bu bu değişimin ve gelişimin dışında kalmamak maksadıyla 2008 yılında E-Ticaret için Start vermiş ve Bugün Hem Perakende Hem Toptan olarak E-Ticarette kendi yapısını oluşturmuştur.
Aynı zamanda da E-Ticaret Hizmetini daha rahat verebilmek için Emn Bilişim İletişim Elekt. Day. Tük. Mall. Züc. Teks. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurmuş ve 2010 yılından tüm E-tic.Faaliyetlerini Bu yatırımıyla daha verimli yürütmrk hedefindedir.
şuan aktif yürütülen faaliyetler perakende kanalında http://www.almayageldik.com/ ile toptan satış faaliyetini ise http://toptanzuccaciye.com/ ile devam ettirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Online Alışverişte Perakende olarak www.almayageldik.com
Bilgisayar, Elektronik, Beyaz eşya, Kişisel Bakım Ürünleri , Sağlık Ürünleri, Spor ürünleri, Züccaciye ve Hediyelik Eşya, Çeyiz Ürünleri, Mobilya, Dekorasyon, Halı, Ofis Mobilya, Bebek, Çocuk Ürünleri, Av Malzemeleri, Kamp Malzemeleri ürün Gruplarımızdan bazılarıdır.
Online Toptan Satış Kanalında ise : www.toptanzuccaciye.com ile ; Züccaciye ürünleri, Çelik Mutfak Eşyaları, Teflon Mutfak Eşyaları, Plastik Mutfak Eşyaları, Melamin Ürünler, Gümüş Dekoratif , Ahşap Dekoratif, Cam ürünler, Emayeler, Elektrikli ev aletleri, Kişsel bakım ürünleri , Otel ve Büyük Projelere yönelik Ürünler, ürün gruplarımızdan bazılarıdır.

#Toptan Züccaciye #Online Satış #Online Bayilik #Züccaciye hediyelik toptan #Toptan bayilik


Benzer Firmalar