Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » DÜZCE İnşaat malzemeleri » Yukarıbaş Çatı Sistemleri / SERAPER DOĞUSAN AŞ

Yukarıbaş Çatı Sistemleri / SERAPER DOĞUSAN AŞ


Nusrettin Mahallesi İstiklal Caddesi No:4 Merkez/DÜZCE

Telefon1: 3805241525

Telefon2:

Fax: 3805123542

Web: www.kiremitpersan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yokarıbaş Çatı Sistemleri, Seraper Yapı Elemanları AŞ`nin Batı Karadeniz Bölge Bayiiliğini yürütmektedir.Perlit kiremit ve tamamlayıcı çatı elemanlarının satış ve pazarlamasını yürüttüğü illere yerinde servis ve satış hizmeti sunmaktadır.

SERAPER A.Ş. tesislerinde, geniş renk seçeneğine sahip doğal perlit ve çimento alaşımlı çatı, duvar ve yer kaplama elemanları üretilmektedir. Üretimin tamamı, elektronik kontrol ve yönetim süreçleri ile gerçekleştirilmektedir.

Sektörde standartların öncülüğünü yapmakta olan SERAPER ilgili en son standart olan TS EN 490 Türk Standardına uygun üretim yapan ilk tesis olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

SERAPER A.Ş. Laboratuarı, TSE Laboratuar Yeterlilik Onay Kriteri ve diğer ilgili TSE Mevzuatına göre kapsamı belirtilen tüm deneyleri yapma yeterliliğine sahiptir. ODTÜ, Atatürk Üniversitesi ve Erzincan Üniversitesi ile ortaklaşa yapılan çalışmalar Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemli örneklerini vermektedir.

Satış öncesi hizmetleri yanında, satış sonrasında bir ömür boyu süren servisi ve garantisi, SERAPER güvencesini ve ayrıcalığını müşterilerine yaşatmaktadır.

Üretim ve hizmet işletmelerinde müşteri beklentilerini aşmak ve sürekli olarak kendini geliştirmek SERAPER’ın temel hedefidir.


Ürün ve Hizmetler


Perlit Kiremit (SERAPER)
Perlit, diğer agregalara göre %50 daha hafiftir11. Bu sayede, binaların ölü yük olarak adlandırılan ve azaltılması hedeflenen yük dağılımını azaltıcı yönde etkiler. Perlit malzemeden üretilen yapı elemanlarının, donma ve çözülmeye karşı mukavemetlerinin, diğer yapı elemanlarına göre 7 kat daha dayanıklı olduğu araştırmalarla ispatlanmıştır. Doğal perlit ile üretilen yapı elemanlarının atmosferik koşullara uyumluluğu çok yüksektir. Bu koşullar sonucu çatlama asla görünmez, bunun yanı sıra, göster
Yokarıbaş, Yukarıbaş çatı sistemleri persan yapılemanları yetkili bölge bayii satış yetkili distübütör, dağıtımcı, karadeniz, ege bölgesi, akdeniz bölgesi, bartın, karabük, bolu, zonguldak, kastamonu, kiremit, perlit kiremit, perlit, persan, persan aş, çatı, mahya, renkli kiremit, dayanıklı kiremit, garantili, kiremit

#kiremit,çatı #perlit seraper #mahya garanti #yer kaplama #duvar kaplama


Benzer Firmalar