ATAÇELİK METAL


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal-İş Sanayi Sitesi 2.Blok No: 4

Telefon1: 0212 549 69 39

Telefon2: 0212 549 69 40

Fax: 0212 549 69 39 41

Web: www.atacelikmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ata Çelik Metal web sitesine hoş geldiniz. Günümüzün teknolojisini kullanarak müşterilerimize daha iyi hizmet ve şirketimizi daha yakından tanıyabilmeniz için web sitemizi yeniledik ve geliştirdik. Ata Çelik Metal müşteri odaklı ticareti temel alarak, çalışanları ile katılımcı, çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı, teknolojideki gelişmelerden yararlanarak rekabet gücü üstünlüğünü sürdüren örnek bir kuruluş olarak, müşterilerimize sürekli en iyi kalitede ürün ve hizmet sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kalite ve temin konusunda lider olma gayretindeyiz. Firmamızın bugüne kadar korumuş ve yaşatmış olduğu temel ilkeleri piyasadaki saygınlığını koruması, müşterilerine sunduğu ürün çeşitliliğini daha da zenginleştirerek devam ettirmesi ve bu şekilde müşteri memnuniyetini artırmasıdır.



------------------------------------------------------

1987 yılında Kurucumuz Musa DOLUTAŞ tarafından 90 metre kare lik dükkanımızda Topkapı` da sac kesim, büküm, sac satışı ile faaliyete başlamış olan firmamız günümüz çağının getirdiği yenilikler ve gelişmelerle birlikte faaliyet alanını genişleterek günümüze kadar iş hayatına devam etmiştir. Şu anda firmamız sac satışı, kesim ve bükümü, profil satışı olarak hizmet vermektedir. Ayrıca hertürlü sac ve metal ürünlerini hizmetinize sunmuştur. Çalıştığımız alanlar kamyon dorse, makine dış ve yan kapaklar, şasi malzemeleri, elektrik panolarının bükümü, çelik elek makineleri malzemelerin bükümü kısaca hertürlü sac ve kesimi bükümü yapmaktayız. 20 mm e kadar kesim 15 mm e kadar büküm makine parkımızla hizmetinizdeyiz. Ata Çelik Metal sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle , her zaman etik ve ilkelerinden ödün vermeyerek müşteri beklentilerini maksimum seviyede karşılamak kaliteli ve ekonomik çözümler üretmek , hizmette sürekliliği sağlamak için gelişmektedir. Ekibimiz sürekli gelişen genç ve dinamik yapısıyla her türlü sorularınıza yanıt verebilir. Demir-Çelik ve ihtiyaçlarına en uygun fiyatla sahip olmak için bizimle bağlantıya geçmelisiniz.


Ürün ve Hizmetler

Kesim ve Büküm
NPI Profiller
NPU Profiller
H Profiller
UPE Profiller
Galvaniz Sac
Köşebent Demir
Siyah Borular
Otomat Çelikleri
Siyah Saclar
DKP Saclar
HRP Saclar
Lama Profiller
Ata Çelik Metal olarak sizlere en kaliteli ürünü en uygun fiyata sunuyoruz... Yukarıda görmüş olduğunuz ürünler ve daha fazlası için bilgi almak isterseniz iletişim bölümüne girebilirsiniz. Satışını yaptığımız ürünlerin resimlerini görmek için Mini Galerimize göz atabilirsiniz. Mini Galerimize gitmek için tıklayınız.

Ata çelik metal, demir çelik sektöründeki 1987` den beri iş tecrübesi, deneyim ve başarılarını devam ettirmektedir.
Her türlü Demir Çelik ürünleri;

* Gemi sacı, Siyah sac, Baklavalı sac, Dkp sac, Galvanizli sac, Paslanmaz sac, Alüminyum sac, Hardox, Weldox, Genişletilmiş sac
* NPU Profil, NPI Profil, HEA Profil, HEB Profil, IPE Profil, Hollanda profilleri, Kare ve Dikdörtgen Kutu profiller
* Köşebent, Lama, Silme, T demirleri
* Transmisyon mili, Nervürlü inşaat demiri
* Siyah ve Galvanizli borular, Çesan hasır alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmaktadır.

Toplam kalite anlayışı; tüm demir çelik ürünleri gibi geniş bir yelpazede sunulan tamamı TSE belgeli ürünleri ve farkı yaratan şeffaflık ilkesiyle firmamız, müşteri memnuniyetini sağlamak ve kendimize duyduğumuz güveni müşterimize de yansıtmak adına, talep halinde tüm analiz raporlarını sizlerle paylaşmaktayız.. 2010, Ata Çelik Metal Limited Şirketi Webmaster : Selçuk SARIKÖZ

#kesim büküm #sac metal #profil dkp #hrp siyah #galvaniz


Benzer Firmalar