Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » DY SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

DY SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.


HALASKARGAZİ CAD. ALİ KOÇMAN APT. NO: 175/8 ŞİŞLİ / İSTANBUL

Telefon1: 0212 343 12 28-38

Telefon2:

Fax: 0212 343 80 45

Web: www.dysigorta.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Sigorta sektöründe saygın ve güvenilir bir imajı olan Dy Sigorta`nın gücünü aldığı bir diğer faktör de öz kaynaklarıdır. Sahip olduğu bu gücü en etkin bir şekilde kullanan şirketimiz, sigortalılarına en iyi ve en hızlı hizmeti vermenin çabası içindedir. Hasar ödeme süreleri sektör ortalamalarından çok daha kısa olan şirketimiz hizmet kalitesi ve hızı ile gurur duymaktadır.

SİGORTA SEKTÖRÜ, yenilikçi ve dinamik yapısıyla sektörde ayrı bir önem kazanırken, iştirakleriyle halkımızdan aldığı gücü Türk ekonomisine kaynak yaratmasından duyduğumuz memnuniyeti Dy Sigorta olarak sigorta acentesi mantığına, SİGORTA SEKTÖRÜ`nün anlayışını da eklemekteyiz

Dy Sigorta`da, iş huzuru ve çalışma barışı oluşturmak ve ekip çalışmasını destekleyici yönde düzenlemeler yapmak ve geliştirmek başlıca yönetim politikası olarak kabul edilmiştir.

2004 yılında tali acente olarak kurduğumuz Dy Sigorta, o günden bugüne çalışma yapısını her gün geliştirmiştir.

Şu anda Pazarlama Departmanı Koordinasyonunda Çalışan 1 tali acente ve merkez ofisimizde çalışan temsicileriyle üretimlerini yapan acentemiz, operasyon departmanımız koordinasyonunda çalışan arkadaşlarımız ve muhasebe departmanında çalışan arkadaşlarımızla belirttiğimiz üretim hedeflerine ulaşmıştır. Önümüzdeki zaman içerisinde yeni işyerlerimizle ve genişleyen kadrolarımızla hedefimize ulaşmak için çalışıyoruz.

Eğitim Hizmetin sunulmasında görev ve sorumluluk üstlenen Dy Sigorta tali acenteleri ve merkez ofiste ki mesai arkadaşlarımız bilgi, eğitim, güvenilirlik, çalışma düzeni, ve teknoloji ile


Ürün ve Hizmetler


* Poliçeleriniz ofisimizde on-line olarak anında tanzim edilmekte olup, en geç 24 saat içerisinde tarafınıza ücretsiz olarak ulaştırılmaktadır.
* Poliçenizde tüm bilgiler şeffaf bir şekilde yazılmaktadır. Poliçeleriniz sizlerle mutabakat sağlanarak tanzim edilmektedir.
* Hasar oluştuğunda tüm işlemlerini sigortalıymış gibi deneyimli personelimiz sizin adınıza takip etmekte ve değerlerinizin en kısa sürede yerine konması sağlanmaktadır.

* Sigortalanacak kıymetlerinizi muhakkak yerinde görmekteyiz. Doğru risk analizi gereksiz olan teminatları almaz ve gereksiz prim ödemezsiniz.
* 365 gün 24 saat bizlere ulaşabilir anında yardım alabilirsiniz.
* Büyük ölçekli firma müşterilerimize danışman atamaktayız. Tüm Sigorta işlemleri için raporlama hizmeti vermekteyiz.


#sigorta #aksigorta, kaza sigortası, #grupama, istanbul #şişli, muhasabe #araç sigortası


Benzer Firmalar