Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » BURSA Ambalaj Genel » EKOPAL KAĞIT PALET

EKOPAL KAĞIT PALET


Kayapa San. Bölg. Beyaz Cad. No: 10/A Nilüfer BURSA

Telefon1: 0224 493 20 18

Telefon2:

Fax: 0224 493 20 38

Web: www.kagittanpalet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ahşap ve plastik palet ile kıyaslandığında çok daha ekonomik, ekolojik ve sağlıklı olan kağıt paletler, Avrupa Birliği`nin de destek ve kararıyla Avrupa ülkelerinde kullanılmaya başladı. Amerika Birleşik Devletleri`nde ahşap palet kullanımı yasaklanmıştır.

Dünya standartlarında ve ebatlarında üretilen kağıt paletlerin, plastik ve ahşap paletlere göre oldukça fazla avantajları söz konusudur;

Plastik hammaddenin doğada yok olmayan özelliği ve ahşabın fümigasyon işlemi gördükten sonra, zararlılara karşı sadece kısa bir süre kendini koruyabilmesi özelliği, ahşap ve plastik palet tercihlerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.

Ürünleriniz, gümrüklerden geçiş izni alamayabilir. İhracat yaptığınız ülkeler, kullandığınız ahşap paletler için, palet başına belirli bir imha ücreti isteme hazırlıkları yapmak üzeredir. Bu da beklenmeyen maliyetlerle karşı karşıya kalmanıza sebep olacaktır.

ISPM 15 standardına tabi değildir. Fümigasyon ve ısıl işlem gerektirmez. Bilindiği üzere ISPM-15 damgası ham ahşaptan yapılan ve kalınlığının 6 mm.yi geçmesi halinde ısıl işleme tabi tutulması gerekmekte; işlem sonrasında ise uluslararası logoyu taşıması gerekmektedir. Bunun dışında işlenmiş, bir işlemden geçirilmiş, ısı ve basınç gibi kimyasal işlem görmüş ahşaptan yapılan ambalaj malzemeler, ISPM-15 Standardı dışında tutulmaktadır.

Kağıt paletler düz bir yüzeye sahip olduğu için, ürünleriniz palet üzerinde sağlıklı bir biçimde durur.

Her iki yönden transpalet veya forklift ile kaldırılabilir özellikte olup, ayak sistemleri standartların yanı sıra, ihtiyaca göre de üretilebilmektedir.

Kağıt paletler dinamik olarak (forklift ya da transpalet ile kaldırılması durumunda 1500 Kg.`a kadar, statik olarak (nakliye ve stok durumunda) 4500 Kg.`a kadar yük taşıyabilme özelliğine sahiptir.

Diğer paletlere göre daha hafif olduğundan, özellikle uçak kargolarınızda ve ihracat palet ağırlıkları masraflarında size büyük oranda maliyet avantajı sağlar. Ayrıca ürünün fiyat avantajı da, satın alma maliyetlerinizde size çok kazandıracaktır.


Ürün ve Hizmetler

KAĞIT PALET

#KAĞIT PALET #KAGIT PALET #kagit palet #kağıt palet #


Benzer Firmalar