ERSA TEL


3. SAN. SİTESİ 27. SOKAK NO:24

Telefon1: 0258 268 51 53

Telefon2: 0258 371 88 58

Fax: 0258 268 22 74

Web: www.ersatel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERSA TEL
1992 Yılında PAMUKKALE KAFES olarak tavukçuluk sektörüne yönelik, kafes telleri imalat ve montajı üzere kurulan firmamız, 1994 yılında çit sektöründeki kaynaklı çit açığına ağırlık verip, üretimini çeşitlendirip, değişik sektörlerin ( sanayi, inşaat, otomobil, tekstil, gıda vs. ) ihtiyacı olan değişik ebat, kalınlık ve ölçülerde kaynaklı tel imalatını yapmaktadır.
1997 yılında firma ERSA DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ adını alarak şirketleşmiş ve marka tescilini yaptırıp, tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak, müşteri memnuniyetini ilke edinip, kaliteli üretimini sürdürmektedir.
2005 yılında 2000 m2.si kapalı olan, 5500 m2.si açık olan, yeni yerimize taşınmış olup, kalite ve kapasitemizi artırarak, müşterilerimizin değişik ürün taleplerini de değerlendirip, kaliteden ödün vermeden, en iyi hizmeti sunma imkânına kavuşmuş bulunmaktayız.
Firmamız, tel sektöründe nihai tüketicinin kullandığı ürünlerin imalatını yapan firmadır. İmalatını yaptığımız tüm ürünler TSE,ye uygun olarak eğitimli personelimizin gözetimi altında üretilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


PANEL TEL ÇİT
Yüksek kaliteli ve uygun çözümler sunan panel çitler, dayanımı ile tüm projelerde güvenle kullanabilir.
Firmamız, Panel tel hasırı, Panel Tel, kafes teli, Çit teli, Örgü Teli, pvc çit tel, Dikenli Tel, Jiletli Tel, Kaynaklı Panel, Raylı Kapılar, kaynaklı tel, Boru, Profil, Köşebent, Direkler, Çit Fabrikası, Çelik Fabrikası, kaynaklı teller, panel tel çit, tel örgü, spor sahası, tel, galvaniz tel, panel çit teli, galvaniz tel ve filmajin tel imalatı ile doğrultulmuş tel satışı yapmaktadır.

#panel tel çit, tel örgü #Panel Tel, kafes teli #kaynaklı tel, çit teli #panel çit, tel örgü #filmaşin tel, galvaniz tel


Benzer Firmalar