Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » TANRİVERDİMARİNE İZOLASYON- taşyünü, camyünü

TANRİVERDİMARİNE İZOLASYON- taşyünü, camyünü


Evliya Çelebi mah. Akgül Sok. No:1 Tuzla İST./TURKEY TEL : 0216 446 09 13- 0216

Telefon1: 0216 446 09 13

Telefon2: 0216 446 34 51

Fax: 0 216 446 34 52

Web: www.tanriverdimarine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:42
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ithalat,ihracat

taşyünü,Geolan, rockwool, izocam, elbow, spiral duct, branch, havalandırma, hava kanalı, spiral kenetli havalandırma borusu, dikdörtgen hava kanalı, kare hava kanalı, yuvarlak hava kanalı, camyünü, dirsekler, manşon, kör tapa, es, redüksiyon, reducers, caps, tee, T parçaları, Saplamalar, Kelepçeler, Damperler, yangın damperi, hava damperi, duman damperi, menfez, anemostad kapağı, cam elyaf kumaş, yanmaz kumaş, G1 kumaş, kevlar ip, kelepçeler, flanş profili, flench profili, paslanmaz sac, alüminyum sac, galvaniz sac, galvaniz rulo sac, gofrajlı sac, alüminyum çeta sacı, kurşun levha, perfore sac, steel plate, neopren conta, butil bant, perfore U profil, perfore L profil, perfore C profil, civata, somun, rot, civatalı klips, klemens, köşe elemanı, izolasyon yastığı, izolasyon ceketi, vana ceketi, izolasyon pulu, izolasyon çivisi, insulation wish, yangın izolasyonu, ısı izolasyonu, fire insulation, teknik izolasyon, bulkhead deck, bulkhead, comfort insulation, ses izolasyonu, tecnic insulation, kare hava kanalı bağlantı elemanları, dikdörtgen hava kanalı bağlantı elemanları, alüminyum esnek hava kanalları, alüminyum flexible hava kanalları, polyester esnek hava kanalları, polyester flexible hava kanalları, PVC esnek hava kanalları, PVC flexible hava kanalları, Akustik köpükler, laminasyonlu akustik köpükler, kaplama malzemeli akustik köpükler, seramik elyaf, yangın battaniyesi, alüminyum folyo bant, venture bant, venture tape, izolasyon kopçası, connector, çivi tabancası aparatı, karkas profil, metal kelepçe ve sıkma parçası, mascoat, vibra damping, steam devresi izolasyonu, alucoworld, izoleli hava kanalı, cidarlı hava kanalı, firex levha, A30, A60, taş yünü, tasyunu, tas yunu, cam yunu, cam yünü

TANRIVERDİ DENİZCİLİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Tanrıverdi Denizcilik San. Ve Tic. Ltd. Şti. Tuzla tersaneler bölgesinde 30 yılı aşan ticari kariyerinde malzeme satış ve ısı,ses uygulamaları üzerine büyük başarılara ve projelere imza atmıştır.Malzeme satış,ısı ve ses yalıtımında 50 kişilik uzman kadrosu ile kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile Denizcilik sektöründe önemli yerlere sahip olan SEDEF,DEARSAN,ÇEKSAN,ÇELİK TEKNE,RMK,TUZLA ve birçok değerli tersanelerimize en iyi hizmeti vermiştir.Ayrıca proje bazında motoryat,kotra ve özel teknelerde ses,ısı yalıtımını en iyi şekilde uygulamıştır.
Malzeme satışında Kaya Yününde bir dünya devi olan dünyanın en büyük kaya yünü üreticisi A60 sertefikalı Rockwool Grubu ® ROCKWOOL ( Kaya Yünü ),TERVOL VE GEOLAN markasının ve yine yalıtımda kullanılan HOLLANDA’ dan ithal ettiğimiz yüksek ısıya dayanıklı G1 sertefikalı YANMAZ KUMAŞ satışı ile kaliteyi zirveye taşımayı hedefliyoruz.
TANRIVERDİ DENİZCİLİK SAN.ve TİC. Olarak malzeme satış,ses ve ısı izolasyonu uygulamaları ile sizlere en iyi hizmeti vererek kaliteyi ve başarıyı birlikte yakalamak istiyoruz.

Birlikte çalışmak dileği ile


Ürün ve Hizmetler


TAŞYÜNÜ
Taşyünü, mineral liflerin yüksek ısılarda eritilmesiyle üretilir. Şilte ve levha halinde olmak üzere telli, alüminyum folyolu çeşitleri bulunmaktadır.
HAVA KANALI
Hava Kanallarımız, galvaniz, paslanmaz veya alüminyum levha ve yüksek mukavemetli, sızdırmaz özellikli flanş ve köşe parçaları ile otomatik makinelerde dikdörtgen ve yuvarlak hava kanalı olarak imal edilmektedir.
MENFEZLER
Havalandırma sistemlerinde üfleyici ve emici olarak, boyalı veya boyasız, kanatları sabit veya hareketli olarak değişik ebatlarda yapılabilir.
DAMPERLER
Havalandırma kanallarında hatların tek kanalda toplandığı durumlarda ve uzun hatlarda, özellikle hat ayrımlarında havanın homojen dağılımını sağlamak için damper kullanılması şarttır. Alüminyum, paslanmaz veya galvanizli sacdan, boyalı veya boyasız, motorlu veya manuel olarak imal edilirler. Hava damperi ve yangın damperi olmak üzere 2 gruba ayrılırlar.
ALÜMİNYUM FOLYO BANTLAR
İzolasyon amaçlı bantlardır. Folyo kaplı izolasyon malzemelerinin ek ve birleşme yerlerinde kapatmak amaçlı kullanılır. Doğalgaz tesisatında, klima kanallarında, soba borularında sızdırmazlık amaçlı kullanılır. Suya ve neme dayanıklıdır. 50mm, 75mm ve 100mm olmak üzere sertifikalı ve sertifikasız, takviyeli ve takviyesiz çeşitleri vardır.
SAC ÇEŞİTLERİ
Galvaniz levha ve rulo sac, paslanmaz sac, alüminyum sac, gofrajlı sac, alüminyum çeta sacı, kurşun levha, perfore sac olarak çeşitleri vardır. Değişik kalınlıkları mevcuttur.
VANA CEKETİ - İZOLASYON YASTIĞI
Firmamız imalatı olan vana ceketleri, boru devrelerindeki vana, valf ve flenchlerin ısı kaybını en aza indirmek, soğuk devrelerde terlemeyi önlemek amaçlı kullanılırlar. Vana ceketlerimiz ve izolasyon yastıklarımız cam elyaf kumaşın 1250 °C ısıya dayanıklı seramik elyaf battaniyeye kevlar ip ile dikilmesiyle üretilirler. Yan büzgüler cam elyaf fitillerle gerçekleştirilir. Isı izolasyonunda yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan vana ceketlerimiz isteğe bağlı olarak 550 °C ile 1200 °C aralığ
YÜKSEK ISI KUMAŞ (YANMAZ KUMAŞ)
200, 430, 690 ve 1000 gr/m² olmak üzere yanmaz kumaş çeşitleridir.
taşyünü, camyünü, seramikyünü, izolasyon malzemeleri/satış uygulama

# # # # #


Benzer Firmalar