USY Marka Patent Tasarım Tescil Ofisi


Adalet Mah. 1593/1 Sok. No:65 K:4 D:8 Bayraklı/İzmir

Telefon1: 0.232.462 82 38

Telefon2: 0.232.462 83 68

Fax: 0.232.462 74 25

Web: www.usypatent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

USY Patent, Sinai ve Fikri mülkiyet haklarının korunması konusunda hızlı ve güvenilir hizmet vermek üzere kurulmuştur. USY Patent, bilim ve teknolojinin gelişmesine, buluşların özendirilmesine katkıda bulunarak, taklitlerin önüne geçmeyi, haksız rekabeti engellemeyi Türkiye’de ve dünyada buluşçuluğu ve markalaşmayı hedefleyen şirketlerin hukuki haklarının korumasını amaç edinmiştir.

Fikri ve sınai mülkiyet hukuku alanında uzmanlaşmış kadrosu ile hizmet sunan USY Patent yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere fikri ve sınai mülkiyet hakları konusunda Marka ve Patent Vekili Mustafa Şenel önderliğindeki ekip ile danışmanlık hizmeti vermektedir.

USY Patent, güven, dürüstlük ve açık iletişimi temel alan, endüstriyel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve alt yapısını güncel tutan dinamik anlayışıyla gelişmeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

USY Patent,
Marka konusunda,
Marka oluşturma ve tasarım çalışmaları ve bu konuda danışmanlık hizmetleri,
Yurt içi ve yurt dışında marka araştırması işlemleri,
Yurt içi ve yurt dışında marka tescil işlemleri,
Marka izleme hizmetleri,
Devir ve yenileme işlemleri,
Lisans sözleşmeleri,
Tescilli markaların benzerlerinin tescil edilmemesi için takibi ve benzer markayla başvurusu yapılan işlemlere itirazın yapılması,
Markanın taklidi veya usulsüz olarak kullanılması halinde hukuki ve cezai yaptırımların uygulanması için uzman kadrosuyla hizmetinizdedir.

Patentler ve Faydalı Model konusunda,
Patent ve Faydalı Model oluşturma ve korunmasının sağlanması ve yurt içi ve dışında tescili için danışmanlık hizmetleri ve tescil işlemleri,
Patent ve Faydalı modellerle ilgili itiraz, devir, lisans işlemleri,
Patent ve faydalı modellerin taklidi ve usulsüz olarak kullanılması halinde hukuki ve cezai yaptırımların uygulanması için uzman kadrosuyla hizmetinizdedir.

Endüstriyel Tasarım konusunda,
Yurt içi ve yurt dışında tescili, devri ve lisans işlemleri ve hakkında için danışmanlık hizmetleri,
itiraz işlemleri
Endüstriyel tasarımların taklidi ve usulsüz olarak kullanılması halinde hukuki ve cezai yaptırımların uygulanması için deneyimli kadrosuyla hizmetinizdedir.

Coğrafi işaretler konusunda,
Coğrafi işaret tescil işlemleri,
İtiraz işlemleri, başvuru konusunda danışmanlık hizmetleri,
Hukuka aykırı kullanılması halinde hukuki yaptırımların uygulanması için deneyimli hukuk kadrosuyla hizmetinizdedir.

Entegre Devre Topografyaları konusunda,
Başvuru ve tescil işlemleri ile diğer işlemlerde danışmanlık hizmetleri vermekte olup,
Bu hakların hukuka aykırı kullanılması halinde hukuki yaptırımların uygulanması konusunda uzman kadrosuyla hizmet sunmaktadır.

Telif Hakları konusunda ,
Telif hakları, eser sahiplerinin haklarını başkalarının izinsiz kullanımına karşı kuruyan ve eser sahiplerine özel haklar tanıyan fikri haklardandır. Telif hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu ile koruma altındadır.
Telif hakları, yazarlara, icracı sanatçılara, müzisyen ve aktörlere, prodüktörlere ve yayım kuruluşlarına koruma sağlamaktadır.
Başvuru işlemleri, danışmanlık hizmetleri ve hukuki korumaya yönelik işlemlerin yerine getirilmesi amacıyla gerekli hizmetler sunulmaktadır.

Kalite Yönetim Sistemleri konusunda,
Kalite, bir ürün veya hizmetin belirlenen veya olabilecek ihtiyaçları karşılama kabiliyetine dayanan özelliklerin toplamıdır. Bu amaçla, Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi, ISO 9001:2000 belgeleri alımı konusunda,
Başvuru işlemleri, danışmanlık hizmetleri verdiği gibi
Diğer kalite yönetim sistemi ve teknik hizmetler konusunda danışmanlık ve gerekli belgeler için başvuru ve takip işlemlerini yerine getirmektedir.

Hukuk konusunda,
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, kanunlar tarafından koruma altına alınmıştır. USY Patent, konusunda uzman marka ve patent vekilleri ve hukukçuları ile müşterilerine geniş bir alanda m

#marka tescil #izmir patent #mustafa şenel #faydalı model #endüstriyel tasarım


Benzer Firmalar