Anasayfa » İlaç sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL İlaç sanayi » Zenith Chem Kimya San.ve Dış Tic.Ltd.Şti.

Zenith Chem Kimya San.ve Dış Tic.Ltd.Şti.


Kırserdar Cad,No:41/5,Florya

Telefon1: 2126630088

Telefon2: 2125744560

Fax: 2125744550

Web: www.zenithchem.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya Federasyonu,Turki Cumhuriyetleri,Avrupa Ülkeleri

Zenith Chem Kimya 2009 yılında kurulmuş olmasına rağmen profesyonel kadrosu 25 yılı aşkın hammadde tedarik hizmetinin verdiği tecrübe ile müşterilerine katma değer sağlamaktadır. Müşterisine yakınlığı, teknik anlayışı, problem çözmeye dayalı kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosu ile hem yerel pazarda hem de çeşitli ülkelerde faaliyetine devam ederek aynı zamanda da bölgesel hareket etmenin bilinci ve sorumluluğu içerisinde davranmaktadır.
Zenith Chem Kimya temel olarak Polimer, Nano Kimyasallar, Boya, Yapıştırıcı, Mürekkep, Ambalaj, İlaç, Polyester, Temizlik Malzemeleri, Tarım ve Tekstil endüstrilerinin başlıca ham maddelerini tedarik etmektedir.
Vizyonumuz
İthal ve ihraç ettiğimiz hammaddelerin tanıtım ve kullanımı, imalatta çıkan problemler ve formül yardımı verme gibi konularda satış öncesi ve satış sonrası teknik hizmet veren servisimizin hedefi, hizmette en iyiyi yakalamak ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
Hedeflerimiz
Hedefimiz dünyadaki kimyasal hammadde sektöründe faaliyet gösteren lider kuruluşlarla işbirliği yaparak ithal ve ihraç kalemlerimizin sayısı ve kalitesini sürekli yükseltmek ve olabilecek en uygun fiyatları yakalayıp en iyi fiyat/kalite performansını müşterilerimizin hizmetine sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler


Vision Anti-Bacterial Solution
Vision Anti-Bacterial Solution Nanoteknoloji ile Koruma kalkanı! Gümüş, Anti Bakteriyel ve Anti Mikrobik alanda uzun süreden beri kullanılan eşsiz bir elementtir. Günümüz şartlarında daha efektif kullanabilmek amacıyla Nano teknoloji uygulanarak 1nm ile 10 nm arasına indirgenen gümüş, ZENITH KIMYA tarafından geliştirilen Vision Anti-Bacterial Solution ile yer ve yüzey dezenfeksiyonun yanı sıra tüm ekipmanlarda etkin bir Anti Bakteriyel ve Anti Mikrobik alan oluşturmaktadır. Misyonumuz, ins
Antibakteriyel nanosilver içeren Vision Anti-Bacterial Solution.
Nanoteknoloji ile Koruma kalkanı!
Gümüş, Anti Bakteriyel ve Anti Mikrobik alanda uzun süreden beri kullanılan eşsiz bir elementtir. Günümüz şartlarında daha efektif kullanabilmek amacıyla Nano teknoloji uygulanarak 1nm ile 10 nm arasına indirgenen gümüş, ZENITH KIMYA tarafından geliştirilen Vision Anti-Bacterial Solution ile yer ve yüzey dezenfeksiyonun yanı sıra tüm ekipmanlarda etkin bir Anti Bakteriyel ve Anti Mikrobik alan oluşturmaktadır.
Misyonumuz, insan sağlığına ve doğaya hiçbir zarar vermeden hijyenik ve sağlığa uygun bir ortam sağlamaktır.

#antibakteriyel dezenfektan #nanogümüş nanosilver #antimikrobiyal ürün #yüzey temizleyici #antikorozif


Benzer Firmalar