kervan emlak yapı in.


Y.DUDULLU TÜRKER CAD. NO:3 KERVAN EMLAK ÜMRANİYE/İST

Telefon1: 2165272727

Telefon2:

Fax:

Web: www.kervanemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bu profesyonel anlayışla 1990 yılında kurulan firmamız;
Ümraniye, Dudulu, Şerifali Çiftliği, Çekmeköy, Samandıra İmes Modoko, Keyap olarak 2 şubemiz ve uzman kadrosuyla gayrimenkul alım-satım ve kiralama konularında yeni düş adresleri yaratmayı kendine ödev bildi. Tanımlı çekirdek bölgelerin yanı sıra İstanbul ve çevresi de her türlü özel talep için merkez bölgemiz halini aldı. Özel site, ve iş merkezlerinin organizasyonu gibi konsept çalışmaların yanı sıra bağımsız yapıların; emlak pazarlama, ekspertizi, yatırım danışmanlığı, pazar araştırması daha da ötesi gayrimenkul kavramının her başlığı ilgi alanımız içerisine girdi. Danışmanlık hizmetlerinin ışığında kiracı, mal sahibi, satıcı temsilciliğiyle binlerce kontrat, tapu ve projede imzası bulunan, bu imzalarda müşteri güveni ve mutluluğunu öncel alan firmamız 15 yıldır aynı adreste dostlarına yeni düş adresleri yaratmanın haklı gururunu yaşıyor. Uzman bölge kadrolarıyla gelişmeleri yakından takip edip, en kısa sürede en doğru sonucu bulmaya çalışan firmamız teknolojik gelişmeleri alanına uyarlayarak talebi ve gayrimenkulü amacına en uygun şekilde değerlendirmektedir. Pazarlamada, amaca uygunluk ve hızın yanında, oluşacak köklü bir güven ve dostluk ilişkisi her zaman öncel amacımız olmuştur ve de olacaktır.

KERVAN EMLAK takım çalışması, dürüstlük ve hizmet mükemmelliğini kendisine ilke edinmiş çalışanlarıyla yaratıcı, sürdürülebilir bir iş stratejisi geliştirerek uluslararası standartlarda gayrimenkul danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Hizmet anlayışımızın merkezinde müşterilerimizin isteklerine dinamik çözümler üretmek gelir.

TS 11816 Emlakçılık Mecburi Standardı Emlak Komisyonculuğu – Genel Kurallar. Firmamız bu satandartta öngörülen hizmet ve kuralları uygulamaktadır.

Bugüne kadar bize göstermiş olduğunuz güven ve ilgiye çok teşekkür ediyor, sizleri her zaman yanımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#emlak #arsa #işyeri #fabrika #depo


Benzer Firmalar