Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » Alkım Yönetim Danışmanlığı- Kalite Yönetim Sistemleri

Alkım Yönetim Danışmanlığı- Kalite Yönetim Sistemleri


Atatürk Caddesi Şeref Yazgan İş Merkezi NO:72/10 Erenköy/ist

Telefon1: 216 4785045

Telefon2:

Fax: 216 4783635

Web: www.alkimdanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız: Çevre danışmalık firması olarak çevre danışmalık yeterlilik belgesine sahiptir. ayrıca iş sağlığı güvenliği ve cevre mevzuatları konusunda online hizmet vermektedir.Kurumsallığa giden yolda ulusak ve uluslararası düzeyde uygulanabilen Kalite, Çevre, İş sağlığı ve Güvenliği Sistemlerinin kurulması ve Sürekli Gelişim Eğitimleri konusunda danışmanlık yapmaktadır.
Kalite Yönetim Sistemleri: Kuruluşların eksikliklerini saptamalarını ve uygun çözümler bulmalarını sağlayan bir sistem oluşturarak, tüm birimlerce paylaşılan ortak dil ve düşünce sistemi yaratır.
Her kuruluş için kuruluşun büyüklüğü, hedefleri, politikası, organizasyon yapısı, ihtiyaçları, prosesleri, sunduğu ürün/hizmet ve servisleri dikkate alarak kuruluşun kendi deneyimleri ışığında en uygun sistemi kurmasını sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler


çevre danışmanlık hizmeti
Çevre danışmalık firması olarak çevre danışmalık yeterlilik belgesine sahiptir. ayrıca iş sağlığı güvenliği ve cevre mevzuatları konusunda online hizmet vermektedir.

# # # # #