gökbayrak


y.şahin sok no 12/14 c

Telefon1: 212 5282722

Telefon2: 212 5137104

Fax:

Web: www.bayrakevi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GÖKBAYRAK

Türkiye`nin en geniş hazır bayrak ve flama arşivine sahip bayrak evi.

Kuruluşu 1994 / İSTANBUL

Kendi bünyesinde sağladığı disiplin, hedeflediği amaç ve inandığı ilkelerden asla taviz vermeyen yapısı ile TÜRKİYE çapında yaptığı çalışmalar neticesinde hızla yayılan bir bayrak firmasıdır.Müşterilerine destek veren güçlü bir kuruluş, geniş ürün yelpazesi sunan kuruluşlardan biri, kurulduğu ilk günden bu güne müşteri portföyünü arttırarak sektörün bir numaralı şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve en büyük hedefi kaliteli bayrak ve flama ve yeni tasarımlarla hizmet verme çabası içinde olan İMALATÇI bir şirket.

MİSYONUMUZ

Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına önce tüm TÜRKİYE ye sonra diğer ülkelere ihraç ederek markamızı ve kalitemizi duyurmak.


VİZYONUMUZ

TÜRKİYE ve Dünya ülkelerine GÖKBAYRAK kalitesini sunmak lkesini prensip edinerek; bayrak ta ve flama da öncü olmak. Dünya`ya TÜRKİYE adına bizde varız demek.


Ürün ve Hizmetler

bayrak, masa direği, ülke bayrakları, bayrakcılık, makam bayrakları, devlet bayrakları, kırlaNGIÇ bayrak, süs flama ücgen flama, saçaklı flama, masa bayrakları, gönder bayrakları, kırlangıç flama, rozet, rozetci, rozetler, türk bayraklı rozet atatürklü rozet, kağıt bayrak kağıt bayraklar, özel logolu flamalar, bayrak ipi, türk bayrağı, türk bayrakları, polyester bayrak, saten bayrak, devlet bayrakları, süs flama, bayrakcılık, özel flama,
özel bayrak,
özel bayraklar, reklam promosyon, bayrak şilt

# # # # #


Benzer Firmalar