KANDEMİR PROJE TAAH.TİC.


Reşat Nuri Sok.no.93/5 Çankaya/ANKARA

Telefon1: 3124424022

Telefon2:

Fax: 3124391598

Web: www.kandemirproje.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilginin ve görselliğin paylaşılmasının önem kazandığı bu teknolojik dönemde, firmamız bu sektördeki konfor ve ihtiyaçların giderilmesi doğrultusunda önemli adımlar atmıştır. Her an bizlere ulaşabilmeniz, tüm bilgi ve tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak için buradayız. Çok alternatifli ürün seçenkerini sizlere sunarken fiyat, kalite, garanti, uygulama, projelendirme, kaliteli işçilik gibi unsurları her zaman önemsedik. Bu yüzdendir ki ödün vermediğimiz değerlerimiz ile sektörde güven duyulan bir firma olduk.

Neden mi biz? Çünkü; sektördeki yenilikleri takip eden, taahütlerimizi zamanında ve sorunsuz yerine getiren, son kullanıcıların bir problemle karşılaşmaları halinde her zaman cevap alabilecekleri bir firmayız. Buda bizi sektörümüzdeki diğer tedarikçilerden farklı kılmaktadır.

Sizlerin beğenisine sunduğumuz kendi imalatımız olan SİMKO marka ürünlerin yanı sıra değişik marka, model ve ekonomik fiyatlı ürün çeşitlerimiz mevcut olup; istendiği taktirde farklı tipte ve modelde ürün geliştirebilme ve imal edebilme özelliğine sahibiz. Aynı zamanda ürünlerimizin model, renk ve kumaş seçeneklerini sizler beğeninize göre seçebilirsiniz. Çalışmalarımızda işin projelendirilmesinden kullanıma hazır hale getirilmesine kadar geçen süredeki tüm aşamaları (nakliye, montaj, işçilik v.s.) firmamız gerçekleştirmektedir.

Sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederek, birlikte çalışmayı temenni ederiz.

Saygılarımla.
Ferhan KANDEMİR


Ürün ve Hizmetler

konferans ve sinema koltukları-tiyatro koltukları-ofis koltukları-amfi sıraları-zemin koruma malzemeleri-kumaşlar

#KONFERANS KOLTUĞU-SİNEMA KOLTUĞU #YÖNETİCİ KOLTUĞU-PERSONEL KOLTUĞU #PARKE VE HALI ZEMİN KORUMA MALZEMELERİ #AMFİ SIRASI-OKUL SIRASI #


Benzer Firmalar