Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İSTANBUL Isıtma soğutma ve havalandırma » ÇETİN MEKANİK Klima, Tesisat Taahhüt San. ve Tic.

ÇETİN MEKANİK Klima, Tesisat Taahhüt San. ve Tic.


Kozyatağı Şakacı Sok. Altıngeyikler Apt. No. 42/15

Telefon1: 0216 3801571

Telefon2: 0533 7666598

Fax: 0216 3627160

Web: www.cetinmekanik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız,Uzun yıllar BİLTES KLİMA, TESİSAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT A.Ş Yönetim kurulu üyesi ve Şantiyeler Müdürü olarak görev yapmış, Ömer ÇETİN tarafından kurulmuştur. Firma, taahhüt hizmetleri ile her türlü bina içi klima, havalandırma, ısıtma, soğutma, sıhhi ve yangın tesisatı sistemleri konularında yapmış olduğumuz işlerle sektörde iş yapılan kurum ve kişilerin beğenisini kazanmak, hedefini ilke olarak benimsemiştir.
Bu, ilke ile yola çıkan firmamızın bundan sonraki çalışmaları, önceki başarılarının devamı niteliğinde olması, güvenilir bir isim olma yolundaki çalışmalarına, güç katarak devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

İş merkezleri, oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, fabrikalar, kapalı yüzme havuzları, bankalar ve her türlü bina içi klima, havalandırma, ısıtma, soğutma, sıhhi ve yangın tesisatı otomasyon sistemleri konularında taahhüt ve proje firmamızın ana faaliyet konularıdır.

#mekanik tesisat #klima ,soğutma #ısıtma tesisatı #havalandırma tesisatı #sıhhi ve yangın tesisatı


Benzer Firmalar