Anasayfa » Sağlık hizmetleri » İZMİR Sağlık hizmetleri » Türkiye Reiki Merkezi

Türkiye Reiki Merkezi


Yalı Caddesi No: /13 Karşiyaka/İZMİR

Telefon1: 0 232 35 46 80

Telefon2: 0 545 736 18 02

Fax:

Web: www.reikiokulu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:11.07.2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezimiz Temmuz 2009`da İzmir/Karşıyaka`da faaliyetlerine başlamıştır. Usui Reiki İnisiasyonları, Bilinçaltı Terapileri(Unterbewusstsein Therapie)Kapsamlı Karma Terapileri, Şifa Terapileri bu ekolde dünyanın 8 Grandmaster/Teacher`ından biri olan İsmail Bülbül tarafından verilmektedir.

Reiki’nin ülkemizde gerçek anlamda tanınıp yayılabilmesi için, doğru inisiye yapan, inisiye verdiği kişileri zihinsel-fiziksel- ruhsal dengeye kavuşturabilecek, öğrencilerini kulaktan dolma bilgilerle değil de gerçek bilgilerle eğitebilecek, Master Teacher’lere ihtiyaç vardır.

_“Master Teacher’liğe kişi kendi kendini hazırlamaz hoca öğrencisini gerçek anlamda eğitir ve Master Teacher yapar” anlayışı içinde olan İsmail Bülbül, Reiki 2 sürecini ( en az 3 ay) tamamlamış olan kişilere de Reiki 3a ve Reiki 3b aşamalarını birlikte uyumlayarak Usui Reiki öğretmeni olma şansı vermektedir.






Ürün ve Hizmetler

Reiki İnisiyasyonları Karma terapisi - Şifa Seansları, Bilinçaltı Terapisi (Unterbewusstsein Therapie) Geçmişten gelen travmalar, negatif karmalar, psikolojik, fiziksel, ruhsal hastalıklar...Bireysel Şifa Seanslarımız için bekliyoruz...Usui Reiki ekolünde 17. son ışık aşamada dünyadaki 8 Grandmaster Teacher’dan biri olan Hocamız (İsmail Bülbül) Reiki’yi Sufizm sentezli olarak sunmakta ve uygulamaktadır.

#reiki, usui reiki, #reiki nedir, reiki inisiyeleri, #reiki uyumlamaları, reiki şifa terapileri #reiki röportajları, reiki hakkında sorular ve ceva #reiki ve ismail bülbül, reiki masterımı arıyorum,


Benzer Firmalar