Poyraz Güvenlik San.Tic. Ltd. Şti.


Saruhan Mah. Türköz Sok. No:3/A Niğde

Telefon1: 03882336008

Telefon2:

Fax: 03882336008

Web: poyrazguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimizin Anafaliyet Konusu, Güvenlik Sistemleri ve Telefon Santralleri dir. Şirketimiz Niğde Merkezli Olup Tüm İç Anadoluda Faliyet Göstermektedir, Telefon Santrallerinde Şirketimiz KAREL Yetkili Satıcısı Ve Yetkili Servisi dir. Güvenlik sistemlerinde SAMSUNG, LG Gibi Markaların yanısıra birçok Markanın Baysi ve Teknik Servisidir.


Ürün ve Hizmetler


Kablosuz Hemşire Çağrı Sistemleri
Hastanelerde, Hasta yatak baş uçlarında bulunan çağrı butonları ile, hasta yada refakatcısı Hemşireye ihtiyacı olduğunda butona basarak, Hemşire servis bölümünde bulunan ışık, ses ve oda numarasını belirten bir uyarı gönderiyor, yada Hemşirenin üzerinde taşıdığı mobil çağrı cihazına sesli ve titreşimli olarak çağrısını gönderebiliyor. Hemşire servisinde bulunmadığı zamanlarda`da yani çağrı panosunu göremediği durumlarda hastaların çağrıları koşulsuz olarak Hemşire`ye iletiliyor. Hemşire ha
KAPALI DEVRE TV SİSTEMLERİ-KABLOSUZ UYGULAMALAR-DİJİTAL KAYIT CİHAZI-SABİT KAMERALAR-HAREKETLİ KAMERALAR-IP KAMERA SİSTEMLERYANGIN ALARM VE İHBAR SİSTEMLERİ-ANALOG SİSTEMLER-KONVANSİYONEL SİSTEMLERGİRİŞ KONTROL SİSTEMLERİ-KARTLI GEÇİŞ SİSTEMLERİ-BİYOMETRİC SİSTEMLER-TURNİKE SİSTEMLERİHIRSIZ İHBAR VE ALGILAMA SİSTEMLERİÇEVRE GÜVENLİK SİSTEMLERİGSM GÜVENLİK SİSTEMLERİ MERKEZİGÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU SİSTEMLERİTELEFON SANTRALLERİBİLGİSAYAR SİSTEMLERİNETWORK SİSTEMLERİGARSON ÇAĞRI SİSTEMLERİHEMŞİRE ÇAĞRI SİSTEMLERİBAKICI ÇAĞRI SİSTEMLERİREYON GÖREVLİSİ ÇAĞRI SİSTEMLERİMÜŞTERİ ÇAĞRI SİSTEMLERİMAĞAZA ÇAĞRI SİSTEMLERİHASTA GÜVENLİK SİSTEMİHEMŞİRE ÇAĞRI(ACİL)Mavi KodKırmızı Kod VS.

#niğde,güvenlik #kablosuz hemşire cağrı sistemleri,mavi kod #Karel,telefon santralleri #kamera,alarm #kayseri,mersin


Benzer Firmalar