Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » DORUK YAPI YALITIM İNŞ.SAN. VE TİC LTD. ŞTİ

DORUK YAPI YALITIM İNŞ.SAN. VE TİC LTD. ŞTİ


SEYRANTEPE MAH. ÇAM SOK NO:17 / 1

Telefon1: 0212 284 13 31

Telefon2:

Fax: 0212 284 13 32

Web: www.dorukyalitim.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

Sektördeki kurumsal faaliyetine, 2004 yılında başlayan DORUK YAPI YALITIM; Genç ve dinamik kadrosuyla sektöre yeni bir heyecan getirmiş, konusunda iyi yetişmiş ekibiyle, zamanında ve kaliteli hizmeti ilke edinmiştir.

Yapı ve Mekanik yalıtım malzemelerinde, toptancı satış, malzemeli uygulama kimliğiyle öne çıkan DORUK YAPI YALITIM sektöre daha uzun yıllar hizmet vereceğini, bugüne kadar çok prestijli projelerde verdiği kaliteli, dürüst satış ve uygulama hizmetleri ile göstermiştir.

DORUK YAPI YALITIM olarak daha yapacak çok işimiz var ve bunu hakkıyla yerine getireceğimizden eminiz. Bizi seçtiğiniz, bizimle çalışmaya devam ettiğiniz için gururlu ve mutluyuz.

MİSYON

Isı-Su-Ses ve Mekanik yalıtımında kamuoyunun bilinçlendirilmesi,
Yalıtımın, planlama, tasarım ve uygulama aşamalarında tekniğe ve standartlara uygun olarak yapılması,
Doğru yerde doğru malzemenin kullanımı,
Ülkemizin giderek artan enerji tüketiminde, yalıtımın vazgeçilmez bir unsur olarak ön plana çıkması gerektiğinin kavranılması,
Enerjinin ısı yalıtımıyla verimli bir şekilde kullanılmasının, gereksiz enerji tüketimine, çevre kirliliğine ve ekolojik dengenin bozulmasına neden olduğunun anlatılması,
Ürünlerin kaliteli ve ekonomik bir biçimde sektöre sunulması,
“EN UCUZ ENERJİ,TASARRUF EDİLEN ENERJİDİR.”sloganının sektör içi ve sektör dışı herkesin zihnine yerleşmesi için,tüm bilgi ve deneyimimizi sektöre sunmak görevlerimiz arasındadır.

VİZYON

Çizgimizden ve dürüstlük prensibimizden ödün vermeden; teknolojiyle paralel, yeniliğe açık bir mantaliteyle, ürettiğimiz kaliteli ve doğru yalıtım çözümleri ile sektörümüze uzun yıllar hizmet vermek; yalıtım sektöründe adı anılır ve doğru çözümlerin adresi olarak bilinir bir yapıda ilerlemek firmamızın başlıca hedefidir.


Ürün ve Hizmetler

Mantolama, yalıtım, söve, çatı, şilte, membran, ısıpan, ode, entegre, düfa, boya, ab-schomburg, camyünü, taşyünü, ode sistem, ode ısıpan, su yalıtım, ode starflex, ode r flex, ode luna, ode ductflex, ısı yalıtım, ses yalıtım, osb, shingel, akustik, starfelsk, dış cephe, iç cephe, xps, eps, Bina Yalıtım Sistemleri, Dış Cephe Giydirme, Bina Dekorasyon, Dış Dekorasyon, Giydirme Cephe, Bahçe dekorasyon, İç Dekorasyon, Alçıpan, Ters Tavan, Ev Bina Yalıtım Sistemleri, Dış Cephe Giydirme, Bina Dekorasyon, Dış Dekorasyon, Giydirme Cephe, Bahçe dekorasyon, İç Dekorasyon, Alçıpan, Ters Tavan, Ev Bina Yalıtım Sistemleri, Dış Cephe Giydirme, Bina Dekorasyon, Dış Dekorasyon, Giydirme Cephe, Bahçe dekorasyon, İç Dekorasyon, Alçıpan, Ters Tavan, Ev, ÇİMENTOSUZ, KUMSUZ, FİLESİZ, DÜBELSİZ, ELASTİK ESNEK, HAFİF, DAYANIKLI, ADERANSI YÜKSEK, UYGULAMASI KOLAY ve EKONOMİK

#MANTOLAMA #YALITIM #İZOLASYON #DIŞCEPHE #FİLELİ MANTOLAMA


Benzer Firmalar