NEPAK


Merkez: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi AYKOSAN Sanayi Sitesi C Blok No1-2 İkitelli / İSTANBUL Turkey

Telefon1: 212 5491171

Telefon2: 212 5491172

Fax: 212 5497374

Web: www.nepakkagit.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NEPAK
2008 yılında kurulmuş olan NEPAK kısa geçmişinin aksine uzun yıllarını ambalaj sektöründe harcamış tecrübeli bir ekip tarafından yürütülmektedir.
Bugün üretim açısından dünya standartlarında olan birçok firmanın bayiliğini yapan NEPAK üretici firmalarla kaliteli ilişkileri sayesinde kısa sürede sağlam bir tedarik zinciri oluşturmuş ve Türkiye’nin tüm bölgelerinde faaliyet göstermeye başlamıştır. Yakın gelecekte hedefi, müşteri yelpazesini genişletirken ilişkilerinde temel tuttuğu samimiyeti ve güveni kaybetmemektir.
Yatırımı ve hizmeti misyon edinmiş firmamız, gelişen teknoloji ve ambalaj sektöründeki yeniliklerle ilerleyerek varlığını sürdürecektir.


Ürün ve Hizmetler

Kağıt Çeşitleri-Sülfit Kağıt Polietilen -Kuşe Kağıt / Polietilen -Kuşe Kağıt / Alüminyum / Polietilen-Poylester / Alüminyum / Polietilen-Kuşe Kağıt / Polietilen-Alüminyum / Kağıt Mürekkep ÇeşitleriFlekso Matbaa Malzemeleri---Su Bazlı Mürekkepler- FR Serisi- TC Serisi- TT Serisi---Alkol Bazlı Mürekkepler-PP (İPA+EPİLASETAT İncelticili) Serisi-PF Serisi -NONWOVEN-TELA-TESA

#KAĞIT,KUŞE,NONWOVEN,TESA,TELA,SÜLFİT,TRIBLEX,DUBLE #SÜLFİT #KUŞE #TRIBLEX #TELA


Benzer Firmalar