Gezer Nakliyat İstanbul


Büyük Şehir Mah. Plaza İş İş Merk. Zemin Kat No :10 Beylikdüzü

Telefon1: 0212-873 77 11

Telefon2: 0532-662 68 95

Fax: 0212-8737711

Web: www.asgezernakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli ve yeni araçlarımızla güvenli taşımacılığı siz değerli müşterilerimize ulaştırıyoruz, sizin ve eşyalarınızın güvenliği herşeyden önemlidir...

Evden eve nakliyatın en önemli hizmet konusu iyi paketlemedir. Özenli yapılmış bir paketleme ve ambalaj ile eşyalar merdivenlerden indirilirken, sürtünmeden ve kirlenmekten hasar görmeden gerek kamyona, gerekse kamyondan yeni adrese taşınacaktır. Paketlenmesi yapılacak eşyanın cinsine ve hacmine göre karton kutular veya pıt pıt dediğimiz hava kabarcıklı naylonlar kullanılmaktadır.

Güvenilir ve kapalı depolar ile sizlere depolama hizmeti sunuyoruz. Güvenli depolama hizmeti yanında, mallarınıza her tür su, sel, deprem ve hırsızlık sigortası yapıyoruz. Koyacak yer bulmakta güçlük çektiğiniz kısmi veya bir evin bütün eşyası olması halinde, eşyalarınızı havalı naylon, ip, karton koli ve mukavva-sunta silindirik fıçılara koymak sureti ile liste halinde teslim alıyor ve daha sonra bir hafta öncesinden bildirmeniz halinde liste halinde teslim ediyoruz. Her ay depo kirası ödediğiniz sürece eşyalarınız aylarca veya senelerce sorunsuz muhafaza edilecektirEşyalarınız depolamadan önce sel, çalınma ve her türlü afet için sigortalanır ve depodaki yerine alınır. Depolanan eşyalar için artık hiçbir yer değişikliği söz konusu olamaz. Eşyalar uygun bir biçimde yerleştirildikten sonra üstleri uygun ambalaj malzemeleriyle örtülür, Depolama esnasında hiçbir türlü tozlanma, kirlenme, böceklenme, rutubet kapma gibi bir aksilik yaşanmayacaktır. Zira depolarımız periyodik olarak havalandırılmakta ve ilaçlandırılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

evden eve nakliyat
paketleme
depolama
şehirlerarası nakliyat
şehiriçi nakliyat

#evden eve istanbul #nakliyat #şehirlerarası #şehiriçi #


Benzer Firmalar