Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » Armes Vibrasyon ve Makina San. Tic. Ltd. Sti.

Armes Vibrasyon ve Makina San. Tic. Ltd. Sti.


Metal İş San. Sit. 18 Blok No:27 İkitelli - İSTANBUL

Telefon1: 0.212.4070300

Telefon2: 0.212.4070301

Fax: 0.212.4070302

Web: www.armesvibrasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Üretimimiz olan çanak ve tekne tip vibrasyon, santrifüj tip yüzey işlem (çapakalma ve parlatma) ve santrifüj tip vibrasyon kurutma makinalarımız ayrıca ürünlerinize özel elekler ve manyetik ayırıcılar (ayırma seperatörleri) 2 yıl mekanik Garanti kapsamındadır, servis, danışmanlık ve tarafımıza göndereceğiniz ürünlerinizin test çalışmaları ücretlendirilmemektedir. Özel imalatlarımız içerisinde kırma ve öğütme, otomasyon,konveyör ve toz emme üniteleri de referanslarımızda yer almaktadır.

Tamir ve bakım servis hizmet aracımız ve elemanımız talepleriniz halinde sizleri ziyaret eder ilgili ürünün sorun tespiti sonrası teklimizi bilgilerinize sunarız.

Pazarlama ve satış kadromuz ürünlerimiz ile ilgili sorularınızı yanıtlamak ve teklif sunmak noktasında sizlerin taleplerine hazırdır.
Poliüretan kaplama ve vibrasyon motorlarımızda bünyemizde üretilmektedir. Polyester aşındırma abrasivlerimizin bir kısmı firmamız üretimi olup bir kısmıda ithal ürünlerden oluşmaktadır.Seramik aşındırma, porselen parlatma taşları kurutma (mısır,ceviz) granülleri ve yağalma, çapakalma, parlatma ve korozyon önleme sıvılarımız stoklarımızda sürekli bulunmaktadır, talepleriniz halinde istanbul içerisinde servis aracımız ile engeç ertesi gün siparişleriniz tarafınıza ulaştırılacaktır.

Fason tesisimizde üretimimiz olan makinalarımız ile ürünlerinizi yüzey işlem proseslerimiz ile polisaj kalitesine getirebilmekteyiz. Servis aracımız ile tonajlı ürünlerinizde hizmet vermek görevimizdir.

İhracatlarımız olan ülkeler Mısır, Romanya, İran ve Yunanistan ile sınırlı kalmayacaktır.




SAYGILARIMIZLA
ARMES VİB. MAK. LTD. ŞTİ.



Ürün ve Hizmetler


Vibrasyon Makinesi
Armes Vibrasyon marka Üretimimiz olan çanak ve tekne tip vibrasyon, santrifüj tip yüzey işlem (çapakalma ve parlatma) ve santrifüj tip vibrasyon kurutma makinalarımız ayrıca ürünlerinize özel elekler ve manyetik ayırıcılar (ayırma seperatörleri) 2 yıl mekanik Garanti kapsamındadır, servis, danışmanlık ve tarafımıza göndereceğiniz ürünlerinizin test çalışmaları ücretlendirilmemektedir. Özel imalatlarımız içerisinde kırma ve öğütme, otomasyon,konveyör ve toz emme üniteleri de referanslarımızda ye
Vibrasyon ve Santrifüj Yüzey İşlem Makinaları

Vibrasyon ve Santrifüj Kurutma Makinaları
Konveyörler
Kırma ve Öğütme Makinaları
Manyetik Ayırıcılar
Fason Vibrasyon Tesisi

#vibrasyon, kumlama #polisaj, kurutma # # #


Benzer Firmalar