ELMANET İNTERNET HİZMETLERİ REKLAM AJANSI


19 mayıs mah.hürriyet sok.no:24

Telefon1: 3624315776

Telefon2:

Fax: 3624315776

Web: www.webbizim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Webbizim İnternet Teknolojileri 2007 yılında Internet Servis Sağlayıcısı (ISS) olarak kurulmuştur. Daha öncesinde çeşitli markalar ile çalışmalar yapmıştır fakat kurumsal ünvanını 2007 yılında almıştır. Global anlamda gelişmeleri yakından takip ederek, dünya standartlarında ki kalite anlayışı ve güçlü teknik altyapısı ile müşteri memnuniyetini ilke edinen Webbizim İnternet Teknolojileri, kurumsal ve bireysel müşterilerine profesyonel anlamda yaratıcı teknoloji çözümleri sunmaktadır.

Webbizim İnternet Teknolojileri Kurumların gelişen teknolojiyi avantaja çevirecekleri, en üst düzeyde verimlik ve rekabet avantajı sağlayacakları, bilişim teknolojilerine yönelik tasarım ve yazılımlar geliştirmek üzere kurulmuştur.

Web sitesi, temel olarak bir içeriğin internet ortamında doğru ve işlevsel olarak sunulmasıdır. Bu sunuş; içeriğin anlaşılır ve doğru olarak düzenlenmesini, kullanıcıların site içinde kaybolmadan, rahatça dolaşımının sağlanmasını, bu yapının görsel açıdan estetik, özgün ve çekici olarak tasarlanıp düzenlenmesini ve tüm bu oluşumun site sahibinin kurum kimliği ile uyumlu ve onu zenginleştirici şekilde planlanmasını içerir.
Ayrıca site yapısına uygun olarak görsel elemanların yanında, hareketli görüntüler; ses, video, Java uygulamaları ve Flash gibi zenginleştirici öğelerin kurgulanıp uygulanması da tasarım sürecinin bir parçasıdır.

Webbizim, tasarım süreci boyunca çalıştığı kurumlar ve bu kurumların reklam-yayıncılık-halkla ilişkiler birimleri ve/veya reklam ajansları ile aktif olarak çalışarak sitenin altyapısının oluşturulması ve kurum kimliğinin doğru yansıtılması konusunda işbirliği yapar. Sitelerin gelişmesi ve güncellenmesi konusunda da düzenli hizmetler sunar. Başarılı bir web sitesi sadece


Ürün ve Hizmetler


#web tasarım #samsun #web bilgi işlem #samsun #web tasarım samsun


Benzer Firmalar