KUŞÇU ETİKET BASKI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ


Kazım Karabekir Caddesi No: 41/103-104 İskitler/ANKARA

Telefon1: 0 312 341 95 19

Telefon2: 0 312 341 95 09

Fax: 0 312 341 99 59

Web: www.kuscuetiket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kuşçu Etiket - Rulo ve Matbaa, 1993 yılında Ankara'da bir aile şirketi olarak kurulmuş olup, tasarımda amatör ruhu, üretimde ise profesyonelliği asla bırakmama ilkesini benimsemiştir.

Kendisini sürekli yenileyen, teknolojisini sürekli güncel tutan Kuşçu Etiket ve Matbaa ilerleyen yıllarda etiket üretimi konusunda branşlaşarak uzmanlaşmıştır.

Halen Ankara'dan Yurt geneline ve hatta yurt dışına Tekstil, Konfeksiyon, Mefruşat, Yıkama Talimatları, Renkli, Termal, Yaldız ve Hologram Etiketler ile, Barkod Etiketleri, Market Terazi, Akaryakıt İstasyonları Yazar Kasa Ruloları ile Hastane Rulo Etiketleri üreterek hizmet vermektedir.

Her Marka YazarKasa Ruloları- Akaryakıt Pompa Ruloları-Terazi Barkod-Gıda-Tekstil Etiketleri İmalatını yapan firmamız Market ve Benzinlik Müşterilerinin isteğe göre Baskılı Rulo ve Etiket yapmaktadır. Fiyatlarımız için lütfen bilgi alınız.

Unutmayın,

Doğal olarak Herkes, önce Etiket'e bakar...


Ürün ve Hizmetler


Yazar Kasa ve Benzinlik Pompa Rulosu
Benzinlik Pompa Rulolarında Şok Fiyatlar.. Lütfen fiyatlar için arayınız...
Süpermarketler Terazi Etiket ve Yazar Kasa Ruloları - Benzinlik Pompa Rulolarında TSEK Belgeli Ankara da uygun fiyat ve kalite bir Telefonunuz yeter. cmyk Bobin Etiket, Şeffaf-kuşe-velyum-silver mat- 1.Hamur Termal Bobin Etiket, Hologram Etiket, Tekstil Yıkama Talimatı Etiket, Yazar Kasa Ruloları, Halı Etiketleri, Ribonlar,

#Etiket ve Yazar kasa Rulosu #Yazar Kasa Rulosu ve Etiket #Termal Etiket #Termal Yazar Kasa Ruloları #Bobin Etiket Üretimi


Benzer Firmalar