TREND AKADEMİ DİL KURSU


6347 Sokak No:7 D:2 (Bostanlı HSBC Sokağı) BOSTANLI

Telefon1: 232 - 337 0 300

Telefon2:

Fax: 232 - 337 0 300

Web: www.trendakademi.com www.trendakademi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİZ..Gücünü bireysel öğretim sisteminden alarak kendi ayakları üstünde durabilen, başarının nicelikle değil kalite ve disiplinli çalışmayla elde edildiğine inanan uygulayan BİR EĞİTİM KURUMUYUZ..

Gramer yığılması yapmadan sizlere zengin bir sözcük ve kullanım bilgisi kazandırarak günlük konuşmalara ve İngilizceye özgü ifade biçimlerine öncelik veriyoruz.

Kendimize güveniyoruz ve kısa sürede kendinizi ifade edebileceğinizin, iletişim kurabileceğinizin ve İngilizce düşünebilme yeteneğinizin gelişeceğinin garantisini veriyoruz.

Hem yurtışında hem de yurtiçinde geçerliliği olan ve gün geçtikçe daha çok şirket ve üniversite tarafından kabul edilen TOEFL, IELTS, BULATS, TOEIC, KPDS ve ÜDS eğitim programlarında gruplara katılarak eğitim alabiliyor ya da ihtiyaçlarınızı temel alarak sadece size özgü kurs programına sahip olabiliyorsunuz. (En büyük referansımız sınavda başarı gösteren öğrencilerimizdir)

Mesleki İngilizce eğitimimiz ile globalleşen iş dünyasında, uluslararası iş yaşamına rahat bir biçimde uyum sağlamanızı, farklı ülkelerdeki meslektaşlarınız ve müşterilerle rahat iletişim kurmanızı, kurumsal ve bireysel kimliğinizi güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Kısaca, yabancı ve Türk eğitmenleriyle TREND AKADEMİ hem kişisel hem profesyonel hayatınızda yanınızda...


Ürün ve Hizmetler

TOEFL, IELTS, BULATS, TOEIC, KPDS , ÜDS , Mesleki İngilizce, Yabancı Dil Eğitimi...
TREND AKADEMİ DİL KURSU
Bostanlı Karşıyaka İngilizce Dil Kursu

#İngilizce Dil #toefl ielts #bulats toeic #kpds üds #business bostanlı


Benzer Firmalar