Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » Evren Dış Ticaret ve Müşavirlik.

Evren Dış Ticaret ve Müşavirlik.


Uskudar - Istanbul

Telefon1: 0555 347 1822

Telefon2:

Fax: 0555 347 1822

Web: www.trade-turkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Küçük ve orta ölçekli firmalara dis ticaret danismanlik hizmeti veren bir sahis kurulusuyuz

Ithal etmek istediginiz ürünler için rekabet kosulari göz önünde bulundurularak dünya çapinda arastirmasini yapar ithalatla ilgili operasyonel destegide sagliyarak ithalatinizi organize edebiliriz.

Ihracat konusunda da sizlerle yine birlikteyiz. Kapsamli bir global piyasa arastirmasi yaparak ürününüze pazar olabilecek ülkelere etkin bir sekilde ihracat pazarlamanizi yapabilir gerekli operasyonel destegide sagliyarak ihracatinizi sonuçlandirabiliriz.

Baslangiçta sabit makul bir ücret karsiliginda isin devaminda uygun bir komisyon ile idame hizmetinizi devam ettirebiliriz.

Hizmetlerimiz dis ticaretle sinirli degildir, Sizlere is birligi içinde oldugumuz is ortakliklarimizla tercüme, Yurt disindan gayrimenkul alimi ve hukuk danismanligi konularinda da destek sagliyabiliriz.


Ürün ve Hizmetler


Dış ticaret Danışmanlığı
Firmanız adına ürünleriniz yurt dışına pazarlanır. Sunduğumuz hizmet uzun vadeli çalışma, kaliteli ürün ve rekabet gücü yüksek fiyatlarla başarısızlığın imkansız olduğu altyapı ve sistem olanaklarına sahiptir. Çalışmalarımızda ihracat pazarlamanızın yapılması, siparişin alınmasından teslim edilmesine kadarki koordinasyon ve ödeme şekilllerinin düzenlenmesi ile alakalı hizmetleri kapsamaktır, Bu çalışmalarda tüm iletişimi kendi imkan ve altyapımızla sağlar, işin icraatında nihayi teyit
Her türlü ticaret ürünü ihracat pazarlaması, ithalat amaçlı yurt dışından araştırılması ilgili kambiyo uyulamalar doğrultusunda ithalat ve ihracatın sonuçlandırılması

# # # # #


Benzer Firmalar