Anasayfa » Ticaret ve perakende satış » ADANA Ticaret ve perakende satış » SEGA ELEKTRONİK- Elektronik Güvenlik, Otomasyon Sistemleri

SEGA ELEKTRONİK- Elektronik Güvenlik, Otomasyon Sistemleri


Güzelyalı Mh. Uğur Mumcu Bul. Akdamar Sitesi B/C Blok No:45 SEYHAN

Telefon1: +90 322 235 24 24 pbx

Telefon2:

Fax: +90 322 231 31 39

Web: www.segaelektronik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

1993 yılında kurulan Şirketimiz 800 m2'lik kendi binasında başta Adana olmak üzere tüm ülke genelinde projeler gerçekleştirmektedir. Elektronik Güvenlik sektörünün dünyaca önde gelen ithal ve yerli markalarını bayi ve son kullanıcılara temin ve tesis etmekteyiz.
“Tek İşimiz Sizin Güvenliğiniz” ilkesi ile hareket eden ; kişi, konut, işyeri, kurum, kuruluşların Elektronik olarak korunması görevini üstlenmiştir.

Bireylerin şahsi mekanlarının yanında, özel sektör ve devlet sektöründe, hizmet verdiği tüm müşterilerinden oluşturduğu 20.000 üzerindeki benzersiz Referansları ile gurur duymaktadır. 45' in üzerindeki nitelikli personeli ile ( Mühendis,teknisyen, güvenlik uzmanı ) şubeleri, üretim ve ithalat departmanları tam bir koordine ve uyum içerisinde çalışmaktadır, Türkiye'nin her bölgesinde kusursuz güvenlik projeleri üreterek teknik destek sağlamakta olan şirketimiz mevcut TSE belgeli servis hizmetine ek olarak;

Uluslararası belgelendirme kuruluşu olan TÜV Rheiland’tan ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesini alarak; Merkezi alarm gözlem ve değerlendirme hizmetleri. Alarm sistemleri, otomatik kapı sistemleri, CCTV ( Kapalı Devre Kamera TV sistemleri ), personel devam kontrol sistemleri, mağaza güvenlik sistemleri, yangın algılama ve ihbar sistemleri, ses ve hoparlör sistemlerinin montajı, kurulumu, satış sonrası teknik servis hizmetleri. Genel amaçlı 4 kanal, 2 kanal, 1 kanal alıcı modülleri, uzaktan kumada vericileri ve ses kayıt ,ses alıcı modüllerinin tasarımı, üretimi, montajı, kurulumu ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini uluslararası düzeyde tescillemiştir.

13. hizmet yılında Tüm kaynaklarını en etkin şekilde kullanarak güvenlik kavramına güvenle yaklaşmanız için çalışan deneyimli ve her konuda sizlere hizmet vermeye hazır kadrosu ile hizmete hazırdır.


Ürün ve Hizmetler

Elektronik Güvenlik ve Otomasyon Sistemleri

# # # # #