ALTUNBAŞAK GÜMRÜKLEME


İstanbul Merkez

Telefon1: 02125113688

Telefon2:

Fax: 02125137542

Web: www.altunbasak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güvenirlilik, deneyim, yasa ve şartlara uygun şekilde titiz çalışma ve bir çok özelliğin tümüdür. ALTUNBAŞAK

Altunbaşak 1996 yılında faaliyete başladığı günden bu yana müşteri beklentilerinin belirlediği şartlar içinde gelişimini sürdürerek; dış ticaretin tüm hizmetlerini elektronik ortamda sunabilen bugünkü yapısına ulaşmıştır.

Gelişimini, ''ALTUNBAŞAK'' Kalitesi anlayışına uygun çalışmasıyla sağlayan ALTUNBAŞAK, kendisini hizmet verdiği firmaların dış ticaret departmanı olarak görmektedir. Bu çerçevede ALTUNBAŞAK, Uluslararası Dış Ticaret Mevzuatı hükümleri doğrultusunda, ulusal mevzuatın yüklediği sorumluluğun bilinciyle müşterilerin çıkarlarını en iyi şekilde korumayı ilke edinmiştir.

ALTUNBAŞAK hizmet verdiği tüm sektörlerde “ işi doğru görme, doğru işi görme” uluslararası kalite prensibiyle hareket etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız, yerli ve yabancı sermayeli, kendi alanında lider firmalara, 15 yıldan daha fazla sürede, gümrük müşavirlik hizmeti vermenin haklı gururunu yaşamaktadır.Firmamızın uzmanlaştığı ve işlemlerini büyük başarı ile yaptığı sektörler şu şekildedir. GIDA SANAYİİ MÜSTAHZARLARI MİNERAL MADDELER KİMYA SANAYİİ VE BUNA BAĞLI SANAYİİ ÜRÜNLERİ PLASTİKLER VE MAMULLERİ; KAUÇUK VE MAMULL DERİLER, VE BU MADDELERDEN MAMUL EŞYA; AĞAÇ VE AHŞAP EŞYA SERAMİK MAMULLERİ; CAM VE CAM EŞYA ADİ METALLER VE ADİ METALLERDEN EŞYA MAKİNALAR VE ELEKTRONİK; ELEKTRİK MALZEMELERİ MOBİLYA OYUNCAK

#gümrük gümrükleme #gümrük müşavirliği #gümrükçü gümrükfirması #gümrükmüşaviri gümrükleme #gümrük müşaviri gümrükgebze


Benzer Firmalar