Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat makinaları » ÖZMAK MAKİNA VE ELEKTRİK SAN. A.Ş.

ÖZMAK MAKİNA VE ELEKTRİK SAN. A.Ş.


HAYMANA YOLU 5.KM

Telefon1: 0312 4982130

Telefon2:

Fax: 03124982141

Web: www.ozmakmakine.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:250 (Yönetici:15 | Memur:30 | İşçi:200
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

1946`dan günümüze kadar özellikle inşaat sektörü olmak üzere ülkemize pek çok hizmetler vermiş olan CEMİL ÖZGÜR Grubu bünyesindeki ÖZMAK, 1975 yılında Gölbaşı-Haymana karayolu 5. Km Golbasi-Ankara`da üretime başlamıştır..
Grup bünyesinde bulunan inşaat, hazır beton, çimento, maden, mermer, tuğla konularında faaliyet gösteren şirketlerinin ihtiyaçlarını yaşayarak görmüş, ülkemizin bu konulardaki eksikliklerine ve taleplerine yönelik makine ve tesisleri kapsayan üretimler gerçekleştirmek amacıyla fabrikalarımız 60.000m2 alan üzerinde kurulmuştur.
Günümüzde ÖZMAK profesyonel kadrosu ile ve yılların verdiği tecrübesi ile ağırlıklı olarak kırma eleme tesislerinin ve hazır beton santrallerinin üretimini yaparak Türk inşaat ve maden sektörlerine hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


ÇENELİ KIRICI
1946`dan günümüze kadar özellikle inşaat sektörü olmak üzere ülkemize pek çok hizmetler vermiş olan CEMİL ÖZGÜR Grubu bünyesindeki ÖZMAK, 1975 yılında Gölbaşı-Haymana karayolu 5. Km Golbasi-Ankara`da üretime başlamıştır.. Grup bünyesinde bulunan inşaat, hazır beton, çimento, maden, mermer, tuğla konularında faaliyet gösteren şirketlerinin ihtiyaçlarını yaşayarak görmüş, ülkemizin bu konulardaki eksikliklerine ve taleplerine yönelik makine ve tesisleri kapsayan üretimler gerçekleştirmek amacıyla
Günümüzde ÖZMAK profesyonel kadrosu ile ve yılların verdiği tecrübesi ile ağırlıklı olarak kırma eleme tesislerinin ve hazır beton santrallerinin üretimini yaparak Türk inşaat ve maden sektörlerine hizmet vermektedir.
Ürünlerimiz:
ÇENELİ KIRICILAR, DARBELİ KIRICILAR, KUM KIRICILAR, TİTREŞİMLİ ELEKLER, TİTREŞİMLİ BESLEYİCİLER, BANT KONVEYORLER, SİLOLAR, BUNKERLER, HAZIR BETON SANTRALLERİ, MOBİL BETON SANTRALLERİ, SABİT BETON SANTRALLERİ, STABİLİZASYON PLENTLERİ.
Ayrıntılı bilgi için satış ofislerimizi arayınız.

#taş kırıcı #kırıcı #çeneli kırıcı #darbeli kırıcılar #beton santrali


Benzer Firmalar