vissev Reklam ve Danışmanlık


Namık Kemal Mah Deniz Sok No:3/1 Ümraniye/İstanbul-TÜRKİYE

Telefon1: 02163281223

Telefon2: 02163281223

Fax: 02163281223

Web: www.vissev.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

vissev

Özellikle kobiler olmak üzere tüm üretim ve hizmet işletmelerinin verimliliğini, karlılığını arttırmak ve kurumsallaşmasına yardımcı olmaktadır.

1996 yılından itibaren farklı alanlarda görev yaparak, iç ticaret, dış ticaret, teknoloji ve ağırlıklı olarak çağrı merkezi piyasalarında hizmette bulunduk. Farklı sektörleri tek bir çatı altına getirmek amacı ile 2009 yılında vissev altında birleştik.

Biz vissev olarak Avrupa’da ve Asya`da bir çok şirketin birbiriyle bağlantı kurmasını sağlamayı hedefleyen dinamik bir şirket olma yolunda attığımız ilk adımda, Teknolojinin ve iletişimin hızla ilerlediği dünyada, son sistem cihazlarla, uzman kadromuzla beraber, Avrupa ile bağlantılarımızı kuvvetlendirdikten sonra kendimizi Asya’deki firmalar adına da yararlı olabilmek için genişletmeye başladık.

Asıl merkezimiz İsviçre’de bulunan ofisimizde faaliyet alanlarımızı genişletmeye devam etmekteyiz. Böylelikle Avrupa ülkelerinde bağlantı kurmak isteyen firmaları bir araya getirmeyi başardık. Bünyemizde bulunan genç ve uzman kadromuz şirketler arasında bağlantı kurmayı, iş alanlarını genişletecek görüşmeler sağlamayı en iyi şekilde başarıyor. Aynı zamanda teknoloji hizmetlerimizide genişletmeye devam ediyoruz.

Kadromuzun kapsadığı alan ise çok geniş olmakla beraber Türk ve Yabancı uyruklu çalışanlarımız sayesinde hedef kitlemizi her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa ve Asya’nın gelişmesi ve iş alanlarını genişletmeyi sağlamak konusunda en profosyonel aracılık hizmetlerini kullanmaktayız.


Şirketinizin ayrıcalıklı olması için vissev’e gelin projelerinizi hayata geçirin


Ürün ve Hizmetler

Reklam ve Tanıtım

Tanıtım ve reklam çalışmaları, bir gider değil, en büyük yatırımdır. İşte bu felsefeden hareketle yola çıktık. Bu yolda farklı sektörlerden bir çok firmaya çözümler sunduk, sunma yada devam ediyoruz... Doğru çözümleri doğru şekilde, zamanında hayata geçirmek, bu doğrultuda; dinamik, üretken bir yapıyı sağlamak ve korumaktır. Bu çerçevede, dinamik, canlı ve üretken kimliğimizi profesyonel ve metodik bir çalışma düzeninde hizmetinize sunmaktayız.



İletişim ve Teknoloji

Hızla ilerleyen teknolojiyi yakından takip ederek

#Yurt Dışı Tanıtım #Yurt Dışı Rehber #Yurt Dışı Satış Pazarlama #Çağrı Merkezi Hizmetleri #Satış Pazarlama Danışmanlığı


Benzer Firmalar