Anasayfa » Filtre sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Filtre sanayi » DEMAKSAN Makine Kimya İnş. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.

DEMAKSAN Makine Kimya İnş. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.


İkitelli Organize San. Böl. Tormak San. Sit. S Blok No:15 İKİTELLİ / İSTANBUL

Telefon1: 0 212 485 13 30

Telefon2: 0 212 485 13 31

Fax: 0 212 485 13 32

Web: www.demaksan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Arıtma Sektörüne ve Endüstriyel Mutfak, Çelik Eşya ve benzeri metal işlemeye yönelik yirmibeş yıllık tecrübeye sahip bir firma olarak, makinelerimizde gerçekleştirdiğimiz modernizasyonlarda bize yol gösteren, müşterilerimizin ihtiyaçları ve bugüne kadar ürettiğimiz bir çok makinada edindiğimiz deneyimlerdir.
DEMAKSAN Makine olarak hedefimiz; ürettiğimiz makineleri sürekli olarak geliştirmektir. Diğer yandan, müşteri istekleri doğrultusunda belli bir malzeme uygulamasına yönelik komple üretim hattı, makineler ve özel amaçlı preslerin tasarımı ve imalatını da yapmaktır.


Ürün ve Hizmetler

FİLTRE PRESLER, PİSTONLU ÇAMUR POMPALARI, MİKSER KARIŞTIRICILAR, SIYIRICILAR, TİLTİNG ÇEKVALFLER, KABA IZGARALAR, DÖNER KÖPRÜ VE YÜRÜYÜŞ GRUPLARI, YOĞUNLAŞTIRICILAR, SAÇ SIVAMA PRESLERİ, FORM PRESLERİ, C TİPİ PRESLER, PUNCH PRESİ, H TİPİ PRESLER, BAKALİT PRESLERİ, KOLLU PRESLER, MİNİ C PRESLER, DOĞRULTMA PRESLERİ, HALAT EZME PRESLERİ, HORTUM SIKMA PRESLERİ, ÇEŞİTLİ HİDROLİK PRESLER, ÖZEL AMAÇLI PRESLER

#filtre pres #arıtma susuzlaştırma #makine makina #hidrolik #pnömatik


Benzer Firmalar