Anasayfa » Basın ve haber ajansları » Basın ve Medya » İSTANBUL Basın ve haber ajansları » AKTÜEL DENİZ AJANS İLETİŞİM HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.

AKTÜEL DENİZ AJANS İLETİŞİM HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.


ALTUNİZADE M. ERDEM SK. SABUNCUOĞLU ST. C BLOK NO:6/12 ÜSKÜDAR

Telefon1: 02164740966

Telefon2: 02164740965

Fax: 02164740965

Web: www.aktueldeniz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

deniz, denizcilik, aktüeldeniz, deniz haber, aktüel deniz, gemi, gemicilik, tersane, gemi inşa, müsteşarlık, dto, deniz ticaret odası, liman, lloyd, armatör, boğaz, balıkçılık, balık, sektörel haber, okyanus, ais, marine konularında bilgi toplar, haber yapar, röpörtaj yayınlar. Denizcilik Sektörünün gelişimine yardımcı olur. Denizcilik sektörü ile ilgil haber yayınlar. Reklam çalışmaları ve bülten yayını ve dağıtımı yapar.


Ürün ve Hizmetler

denizcilik haberleri, liman haberleri, tersane haberleri, deniz taşımacılığı haberleri, deniz, denizcilik, aktüeldeniz, deniz haber, aktüel deniz, gemi, gemicilik, tersane, gemi inşa, müsteşarlık, dto, deniz ticaret odası, liman, lloyd, armatör, boğaz, balıkçılık, balık, sektörel haber, okyanus, ais, marine konularında bilgi toplar, haber yapar, röpörtaj yayınlar. Denizcilik Sektörünün gelişimine yardımcı olur. Denizcilik sektörü ile ilgil haber yayınlar. Reklam çalışmaları ve bülten yayını ve dağıtımı yapar.

#deniz haberleri #liman haberleri #tersane haberleri #gemi haberleri #deniz müsteşarlığı


Benzer Firmalar