hasan kurt


karya caddesi 20/4 bitez/bodrum

Telefon1: 02523192584

Telefon2: 05423269841

Fax: 02523192584

Web: bodrumnakliye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak/iran

Şehir İçi Evden Eve Nakliyat Bodrum Nakliyat Evden Eve Nakliyat, Evden eve nakliyat ve lojistik hizmetlerin tamamında olduğu gibi şehir içi evden eve nakliyat konusundada profesyonel hizmet vermektedir.

Sorunsuz nakliye garantisi ve ücretsiz expertiz hizmeti eşliğinde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Şehiriçi evden eve nakliyattada diyer lojistik hizmetlerimizde olduğu gibi uzman çalışan gurubu eşliğinde kapalı kasa araçlar ile sigortalı ve güvenli taşımacılık hizmeti vermektedir.

Tüm şehir içi evden eve nakliyat hizmetleri için iletişim adreslerimizi kullanabilir, size özel çözümlerimizden faydalanabilirsiniz...

Bodrum Nakliyat ve Taşımacılık Evden Eve Taşımacılık Nakliyat Bodrum Nakliyat Taşımacılık Şehirler Arası Evden eve Nakliyat Bodrum Vizyon Taşımacılık


Ürün ve Hizmetler

Firmaları içerisinde Kurt nakliyat Nakliyat Şirketlerinin en kapsamlı ve titiz çalışna firması olmaya devam ediyor...Evden Bodrum nakliyat Eve Nakliyat başından konuşulduğu şekilde sabit fiyat garantisi, sigortalı çalışma şekli ve teknik personelle takviye edilmiş iyi bir ekip temel yapımızdır.


Sizlerinde bizimle ev taşımanın keyfini yaşamaya davet ediyoruz.
Kurt Nakliyat Bodrum nakliyat Uzun Yılların Vermiş olduğu tecrübe ile temelleri atılan şirketimiz, sadece Hakliyat değil Aynı zamanda Vidanjör Hizmeleride sunmaktadır.. Taşımacılık ve hizmet sektöründe karşılaşılan ve siz müşterilerimizin en büyük sıkıntılarından olan eşya hasarları Kurt Nakliyat tarafından taşınma başlamadan önce sigortalanmaktadır.
Bu sayede eşyalarınız güvenilir bir şekilde evinize monte edilmiş ve taşınmış olur. Şirketimizin prensibi en iyiyi, en güvenilir taşımayı kaliteli ve başarılı bir şekilde yerine getirmektir.
Bodrum nakliyat demek kurt nakliyat demek ve müşteri memnuniyeti, müşteri dostluğu her zaman en ön sırayı almıştır.
Uzun Yılların bize vermiş olduğu tecrübe ve deneyim sayesinde geniş bir potansiyel müşteri ağı kurmuş bulunmaktayız. Biliriz ki müşterilerimiz memnuniyetlerini dostlarına, istek ve şikayetlerini ise bize bildirirler. Bizde müşterilerimizin bu istekleri doğrultusunda gerekli ihtiyaçları her zaman en üst düzeyde karşılamaktayız. Kaliteli ve başarılı bir taşımacılık her zaman karşılıklı güvenden doğar. Biz de şirket olarak yıllardır bu amaç doğrultusunda en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız.
Kurt Nakliyat olarak geleceğe güvenle taşınmak için her zaman telefon ve E-Mail yoluyla 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz. İletişim


# #Evden Eve Nakliyat # # #


Benzer Firmalar