Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » GAZİANTEP Akaryakıt » ATAŞ KÖMÜR İÇ VE DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

ATAŞ KÖMÜR İÇ VE DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ.


Değirmiçem Mah.Muammer Aksoy Bulv. No:76/B Şehitkamil / Gaziantep

Telefon1: 03423385925

Telefon2:

Fax: 03423385926

Web: www.ataskomur.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız odun-kömür pazarlama ve satış,sektöründe 02.04.2008 tarihinde Karataş Mah.404 nolu cd.Günko Sit.B Blok Altı No:7 Şahinbey / Gaziantep adresinde faaliyetine ATAŞ KÖMÜRCÜLÜK olarak başlamıştır. Daha sonra Bozoklar Mh.Hasip Dürri Cd.No:153 Şahinbey/Gaziantep adresinde şube açmıştır.

İlerleyen zaman sürecinde müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için Şube ağını genişleterek İncilipınar Mh.Muammer Aksoy Bulvarı(Emniyet Müdürlüğü Karşısı)Yetkin Şekerci Iş Merkezi Kat:3 No:306 Şehitkamil / Gaziantep adresindeki ofisini faaliyete geçirmiştir.


Firmamız Karataş`da mevcut bulunan Karataş Mh.404 Nolu Cad.Günko Sitesi Blok Altı No:7 Şahinbey / Gaziantep adresindeki Karataş Şubesinin adres değişikliğini yaparak Karataş Mah.2.Bölge 394 Nolu Cad. 17/TA Gimtaş Plaza altı No:3 Şahinbey/Gaziantep adresinde müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için bu değişikliğe gerek duymuştur.


Günümüz şartlarının gereklerine cevap verebilmek için kurumsallaşarak firmamız 02.04.2009 tarihinde ATAŞ KÖMÜR İÇ VE DIŞ TİC.SAN.LTD.ŞTİ olarak kurumsal bir kimliğe kavuşmuştur. Bundan sonraki süreçte Batıkent Mh.Abdulkadir Aksu Bulv.Yıldırımlar Apt. A Blok Altı No:3 Şehitkamil/Gaziantep adresindeki İbrahimli Şubesini faaliyete geçirerek Gaziantep genelinde müşterilerine daha iyi hizmet,güvenilir ve kaliteli mal pazarlama ve satış yapmak üzere dört noktada hizmetlerine devam etmektedir


Ürün ve Hizmetler

Kömür, Çalışkan Kömür Ana Bayii, Gaziantep kömür de 1 numara, Ataş, Ataş Kömür

#kömür,Gaziantep #Çalışkan Kömür #Ana bayii #Ataş #Ataş Kömür


Benzer Firmalar