İPEK YEM VE GIDA SANAYİ TİCARET A.Ş.


AYDINLAR MAH. 52 NOLU SOKAK NO:51

Telefon1: 3422415290

Telefon2: 3422415291

Fax: 3422415299

Web: ipekyem.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Orta Doğu`nun en büyük yem fabrikası konumunda olan İpek Yem ve Gıda San.Tic. A.Ş. 1988`den bu yana genç, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla kaliteli ve ekonomik hayvan yemi üreterek, Türkiye ve dünya hayvancılığına katkıda bulunmaktadır. İpek Yem ve Gıda San.Tic. A.Ş. Türkiye yem sanayisinde öncü firma olmayı, büyümeyi ve kendini yenilemeyi, Türkiye`ye komşu ülkelerin pazarlarında da söz sahibi olmayı hedeflemiştir.

Bilgisayar kontrol sistemiyle, saatte 100 ton üretim kapasitesine sahip olan firmamızda üretim öncesi ve sonrası, hammadde ve ürün kontrolleri, en son teknoloji ile donatılmış, kalibre edilmiş laboratuarlarımızda yapılmaktadır.

KALİTE hiçbir zaman tesadüf değildir. Ona hep bilinçli çabalar sonunda ulaşılır. Bizler İpek Yem ve Gıda San.Tic. A.Ş. olarak hep bu bilinçle ilerledik. Bu sayede Türk Standartları Enstitüsü tarafından TS-EN-ISO 9001:2000 şartlarına uygun Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandık. Bu belgeyi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Türkiye genelinde tüm bölgelere yayılan hizmet ağımız ile ürünlerimizi sunarken bu anlayışla hareket ediyoruz.

Ülkemizde son derece zor şartlarda yapılan hayvansal üretimi, maksimum düzeye çıkarmak, siz üreticiler kadar, bizleri de çok yakından ilgilendirmektedir. Sizlere hayvansal üretimin en zor ve karmaşık kısmı olan hayvan beslenme konusunda bazı pratik bilgiler sunmak istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

büyükbaş ve küçükbaş hayvan yemi

# # # # #


Benzer Firmalar