Aden Bilişim


beyaz evler mah 32 sokak golbasi apt a blok kat 8 no 32

Telefon1: 5066756215

Telefon2: 5443242869

Fax:

Web: www.adenbilisim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aden Bilişim, 2010 yılında Adanada faliyete başlamış yükselerek bugünlere gelen genç bir şirkettir. Gençliğin verdiği enerji ile hızla yükselerek Web-tabanlı teknolojilerde hedeflediğimiz noktalara gelmiş bulunmaktayız.

Bulunduğumuz konumu korumak ve müşterilerimizin güvenine ve takdirine layık olmayı sürdürebilmek için çaba sarf etmekteyiz. Web sayfası tasarımı ile başlayan hizmet yelpazemize zamanla; web hosting, yazılım, logo tasarımı ve çoğaltımı, multimedya, reklamcılık ve tanıtım, danışmanlık hizmetlerini de ekleyerek geliştik ve güçlendik.

Müşteri memnuniyetini ve beraber çalışılan şirketlerin menfaatlerini ön planda tutmak şirketimizin hizmet anlayışını özetleyen bir kavramdır. Yaptığımız her çalışma bizim için bir sorumluluk ve ciddiyet; her çalışılan kurum/firma da bizim bir çözüm ortağımızdır.


ADEN BİLİŞİM İLE GÖRMEDİGİNİZ İLGİ VE PROFESYONEL HİZMETİ BURADA GÖRECEK VE BURADA YAŞAYACAKSINIZ YENİ DİNAMİK KADROMUZ İLE GERCEK HİZMET HAYAL OLMAYACAK...


Ürün ve Hizmetler

alan adı, en ucuz hosting, host reseller, hosting, hosting alma, hosting bayi, hosting firmaları, hosting fiyatları, hosting hizmeti, hosting hizmetleri, hosting paketleri, hosting satış, internet hizmetleri, joomla hosting, linux hosting, linux reseller, linux reseller hosting, linux web hosting, mssql hosting, net hosting, radyo hosting, reseller hosting, reseller web hosting, sunucu kiralama, türkçe alan adı, türkçe web hosting, ucuz hosting, ucuz linux hosting, ucuz reseller, ucuz web hosting, vps hosting, vps sunucu, web alan adı, web hosting, webhosting, windows hosting, wordpress hosting

#hosting,hosting satış #ucuz hosting,reseller #host,ucuz reseller #host satış,reseller satış #ucuz,ucuz satış


Benzer Firmalar