EFSU ANAOKULU- Kreş


cami mah. burhan sok. Darıca PTT karşısı Aslan çimentoya inen yol kırmızı bahçeli bina

Telefon1: 06267458024

Telefon2: 06267458025

Fax: 06267458025

Web: www.efsugrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EFSU ANAOKULUNDA ÖĞRENCİ OLMAK BAŞARILI VE MUTLU BİR GELECEK İÇİN GÜÇLÜ BİR BAŞLANGIÇTIR.
EFSU ANAOKULUNDA ÇOCUKLARINIZI GÜNBOYU İNTERNETTEN İZLİYE BİLİRSİNİZ.
Küçük yaştaki eğitimin öneminden yola çıkan EFSU ANAOKULU 17 Kasım 2003 tarihinde Gebze’nin Darıca beldesinde hizmete başlamıştır. Birçok ilk özelliğini içinde barındıran EFSU ANAOKULU aynı zamanda Gebze’de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çalışan ilk ve tek özel okul olma özelliğini de taşıyor.



İlk yılında 3 öğrenci ile eğitime başlayan EFSU ANAOKULU 2 sene zarfında 37 öğrenci kontenjanını doldurarak bir ilke daha imza atmıştır. Çocuklarınızın vakitleri hem eğlenerek hem öğrenerek geçirecekleri sıcak, huzurlu ve güvenceli bir ortam sunan EFSU ANAOKULU aynı zamanda tiyatro, sinema, folklor , bale, ingilizce gibi aktivitelerle çocukların eğlenerek öğrenmelerini ve sosyal çevreye uymalarını sağlayıcı imkanlar sunuyor.

Deneyimli öğretmen kadrosu , işinde uzman personelleri ve çocuklarınızın sağlığı açısından uzman hemşiresi ile EFSU ANAOKULLU çocuklarınızın her zaman yanında.



2 senelik kısa zaman zarfına sığdırılan bir başarı ve daha uzun yıllara sığdırılması planlanan hedefleri ile EFSU ANAOKULLU bu yılda siz değerli velilere ve çocuklarınıza hizmete hazır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #