DOĞRU YAPI


mimarsinan mahallesi aydın menderes caddesi no 20/5 çekmeköy istanbul

Telefon1: 0216 6391174

Telefon2:

Fax: 0216 639 11 74

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1975 yılından itaberen DOĞRU YAPI inşaat sekröründeki tecrübe ve deneyimlerle,yatırımları ve tamamladığı birçok başarılı proje ile kısa sürede gelişmiş ve sektöründe güvenilir bir konuma gelmiştir.

Doğru Yapı, her dönemde gerçekleştirdiği özenli tasarım ve inşaatlarla, mevcut standartların üstüne çıkmayı başarmıştır. Özellikle de konut alanında adını bir kalite simgesine dönüştürmüştür. Müşterilerinin tam güvenini kazanmış ve bu güveni korumak için elinden geleni yapmayı hedeflemiştir.

Müşteri memnuniyetini, hizmet ve üründe kaliteyi ilke edinen firmamız; imalat sürecinde TSE belgeli malzemeler kullanmaktadır.

Başarısının en önemli sırrını


Ürün ve Hizmetler


SATILIK LÜKS ÇEKMEKÖYDE DAİRELER
1975 yılından itaberen DOĞRU YAPI inşaat sekröründeki tecrübe ve deneyimlerle,yatırımları ve tamamladığı birçok başarılı proje ile kısa sürede gelişmiş ve sektöründe güvenilir bir konuma gelmiştir. Doğru Yapı, her dönemde gerçekleştirdiği özenli tasarım ve inşaatlarla, mevcut standartların üstüne çıkmayı başarmıştır. Özellikle de konut alanında adını bir kalite simgesine dönüştürmüştür. Müşterilerinin tam güvenini kazanmış ve bu güveni korumak için elinden geleni yapmayı hedeflemiştir. M
1975 yılından itaberen DOĞRU YAPI inşaat sekröründeki tecrübe ve deneyimlerle, yatırımları ve tamamladığı birçok başarılı proje ile kısa sürede gelişmiş ve sektöründe güvenilir bir konuma gelmiştir. Doğru Yapı, her dönemde gerçekleştirdiği özenli tasarım ve inşaatlarla, mevcut standartların üstüne çıkmayı başarmıştır. Özellikle de konut alanında adını bir kalite simgesine dönüştürmüştür. Müşterilerinin tam güvenini kazanmış ve bu güveni korumak için elinden geleni yapmayı hedeflemiştir. Müşteri memnuniyetini, hizmet ve üründe kaliteyi ilke edinen firmamız; imalat sürecinde TSE belgeli malzemeler kullanmaktadır.Başarısının en önemli sırrını

#çekmeköy istanbul #satılık kiralık #daire dükkan #işyeri bina #inşaat acil


Benzer Firmalar